Best Western overtager Sweden Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Best Western Hotels & Resorts har erhvervet sig den svenske hotelkæde Sweden Hotels og danner dermed Sveriges største holtekæde. Motivet er at styrke kædernes konkurrenceevne og skabe bedre betingelser for at være på forkant med udviklingen ift. distribution, digitalisering, kunderelationer og indkøb. Sammenlagt vil kæderne kunne tilbyde et netværk af 138 hoteller i Sverige og i alt 180 hoteller i Skandinavien.

BWHR og Sweden Hotels deler samme vision om via samarbejde at gøre privatejede og individuelle hoteller mere fremgangsrige samt at tilbyde et personligt og lokalt alternativ. Med denne sammenlægning vil Sweden Hotels få tilgang til BWHR’s moderne digitale platform, globale distributionssystemer og loyalitetsprogrammer.

Jenny Bänsch Larsson, bestyrelsesformand for Sweden Hotels udtaler:

 ”Det føles fantastisk at gå sammen med Best Western Hotels & Resorts. Med denne sammenlægning vil vi nu være i stand til at hjælpe hotellerne endnu bedre på områder som distribution, markedsføring, indkøb og salg”.

Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien tilføjer:

-”At overtage Sweden Hotels er en strategisk vigtig beslutning og en naturlig udvikling for os. Som Sveriges største hotelkæde kan vi skabe gode forudsætninger for at udvikle kæden i fremtiden og levere endnu stærkere resultater for vores hoteller”.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at man som gæst ved, hvad man kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Sweden Hotels blev grundlagt i 1977 og omfatter ved overtagelsen 60 hoteller i hele Sverige og et enkelt i Comburg i Frankrig.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *