Lufthansa udvider betalt sædevalg til alle economy billetter

Lufthansa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansagruppen lægger op til et varmt forår. Fra den 21. marts skal alle passagerer på economy class på langdistance flyvninger betale for at reservere et sæde på forhånd. Indtil nu gældt det kun for billetter i de billigste bookingklasser.

Sædevalg kommer til at koste 25 Euro. For nogen med et forbindelsesfly til en interkontinental destination løber det hurtig op. Sædevalg på den første flyvning kommer til at koste 10 Euro.

Lufthansa A380

Sædevalg i de billigste bookingklasser i economy class blev allerede en tilkøbsydelse tilbage i 2014. I den evige jagt på at finde yderlige indtægtskilder går de dyre billetter ikke længere fri. Miles & More Senator og HON Circle medlemmer beholder gratis sædevalg.

Hvis du ikke vil betale for at vælge et sæde er det stadigvæk gratis under online check in, som kan foretages fra 23 timer før afgang. Du løber dermed selvfølgeligt chancen at de bedste sæder er optaget.

Også hos Austrian Airlines

Den nye regel kommer også til at omfatte Austrian Airlines. Hos det andet Lufthansa datterselskab, Swiss Airlines, er sædevalg allerede mod betaling. For Miles & More Senator og HON Circle medlemmer er sædevalg også stadig gratis, undtagen for economy light billetter.

Hos Brussels Airlines forbliver sædevalg på langdistance flyvninger i economy class gratis.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *