Billund Lufthavn mistede halvdelen af deres passagerer på en uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er passagernedgang i lufthavnen, og tallet forventes at falde yderligere inden for de kommende uger: Grænserne er lukkede og unødvendige rejser frarådes.

I uge 11 oplevede Billund Lufthavn et fald i passagerer på 47 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Passagernedgangen forventes at blive større i løbet af de kommende uger og i takt hermed, forventer lufthavnen, at flyselskaberne vil indstille størstedelen af flyvningerne på kort sigt.   

Vi forventer, at de nye tiltag og anvisninger fra myndighederne medfører endnu flere aflysninger. Vi følger det selvfølgelig på tæt hånd, så vi hele tiden har et overblik over, hvordan det påvirker vores lufthavn.

Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

Dialog med medarbejderne

Billund Lufthavn er tilfredse med aftalen mellem regeringen og erhvervslivet, der netop giver mulighed for at holde personaleomkostningerne nede og dermed hjælpe lufthavnen og medarbejderne. Lufthavnen er i øjeblikket i dialog med medarbejderne om de forskellige muligheder for frihedsafholdelse.

De skandinaviske selskaber aflyser på stribe

Både SAS og Norwegian har i løbet af de seneste døgn meldt ud, at de fortsætter på meget reduceret plan, og sender størstedelen af deres medarbejdere hjem. For SAS’ vedkommende er København-Billund ruten ikke en af dem som opretholdes. Læs overblikket over SAS’ ruteprogram i denne artikel.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *