Boeing får bestillinger på to Dreamlinere som privatfly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Boeing har sikret sig en ordre på to 787 Dreamlinere i Business Jet-konfiguration fra en ikke navngivet kunde. Flyproducenten har dermed 16 bestillinger totalt for denne yderst eksklusive 787-variant.

Den amerikanske flyproducent Boeing har sikret sig en ordre på to Boeing Business Jet 787-9 fra en ikke-navngivet kunde. Vi ved at vores læsere elsker at flyve godt, men akkurat dette vil nok fortsat være en uopnåelig drøm for de fleste af os, med mindre du har en kvart milliard til overs. Ordrens værdi i henhold til listepris er 564 millioner amerikanske dollar.

Boeing 787 Dreamliner Business Jet

En Boeing 787-9 Dreamliner er typisk indrettet med i underkanten af 300 sæder i en 2-klasse-konfiguration. Som Business Jet er kapaciteten selvfølgelig langt lavere, men dette giver også en rekkevidde på hele 9.485 nautiske mil. Dette er mer end 25% længere end en standard 787-9 og muliggør, meget lange direkteflyvninger, som for eksempel London til Sydney. 

Flyvende 260m² lejlighed

Selvom der fortsat er nogen flyselskaber som satser på første klasse, kommer ingen af dem i nærheden af hvad du kan få i en Boeing Business Jet. Interiøret skræddersyes til hver enkelt kunde og der er ingenting i vejen for at du kan indrette din 260m² store flyvende leilighed med både biograf, spisestue, kontor og soveværelse.

787 VIP Theatre K65134

– BBJ 787-9 er et produkt vi tilbyder vores mest kræsne kunder som vil flyve direkte mellem enhver by på joden i overlegen komfort. Vores sidste BBJ 787-9-kunde er vældig bevidst om disse muligheder og mere. Med til sammen 16 bestillinger til dags dato har BBJ 787-programmet vundet markedet for både offentlige og private kunder.

Ihssane Mounir, chef for salg og markedsføring hos Boeing.

Hvis den anonyme kunde tilfældigvis skulle være en af vores læsere stiller vi gerne op til en prøvetur!

Foto: BoeingHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *