Spirit Airlines investerer i Airbus A320neo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det amerikanske lavprisselskab Spirit Airlines har underskrevet en hensigtserklæring med Airbus om at levere op til 100 nye fly i A320neo-familien.

Airbus A320neo er en af ​​verdens mest populære flytyper med ordrer på mere end 6650 fly fra over 100 forskellige kunder fra hele verden. Boeings problemer med den konkurrerende 737 MAX-serie har sandsynligvis medvirket til at gøre flytypen endnu mere populær. Spirit Airlines eksisterende flåde består udelukkende af Airbus A320neo-maskiner, og det er derfor ingen overraskelse, at flyselskabet fremover fortsat investerer i denne type fly.

Airbus salgsdirektør Christian Scherer udtaler: A320-familien har været en solid platform for den fantastiske succes, Spirit har oplevet i de senere år. Vi værdsætter virkelig virksomhedens entusiasme for vores A320neo-familie, og vi ser frem til at være en af ​​Spirit’s vigtigste partnere i mange år fremover.

Made in America

Aftalen mellem Airbus og Spirit Airlines inkluderer en blanding af A319neo, A320neo og A321neo. Ordren kommer oven i en eksisterende ordre på 55 A320neo, hvoraf 13 fly allerede er leveret. Aftalen inkluderer også en option for yderligere 50 fly.

Flyene leveret til Spirit Airlines er bygget på Airbus nye anlæg i havnebyen Mobile, Alabama. Det allerførste fly, der blev bygget på denne fabrik for to år siden, blev også leveret til Spirit Airlines.

Spirits administrerede direktør Ted Christie udtaler: Denne nye ordre repræsenterer en anden milepæl for Spirit. Med en større flåde kan vi fortsætte med at vokse og udvide vores netværk i USA, Latinamerika og Caribien. Vi ser frem til at samarbejde med Airbus for at føre denne aftale ud i livet.

Spirit Airlines har hovekvarter i Florida. Selskabet har 500 daglige afgange til 67 destinationer i USA, Latinamerika og Caribien.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Forsidefoto: © Airbus S.A.S. 2019 / grafikk fra FIXION / foto fra dreamstime.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *