Bonusfeber´s rabat guide til studerende

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når man er studerende og gerne vil ud og se verden, kan det godt være økonomien der sætter begrænsninger. Det behøver det dog ikke være, da der faktisk er mange tilbud at hente rundt omkring for studerende der gerne vil rejse. Bonusfeber giver dig her et udpluk af alle de gode tilbud, der gør rejsen mere overskuelig prismæssigt

 • Flybilletten

Flybilletten kan være en dyr fornøjelse, dog tilbyder flere selskaber her i Europa det der hedder en “ungdomsbillet” En ungdomsbillet er oftest en billet med de samme betingelser som på economy class – bare til en bedre pris, som er mere overkommelig. Aldersgrænsen på disse billetter ligger oftest omkring 26 år.

Norwegian tilbyder ungdomsbilletter til mange destinationer – og er billigst på langt de fleste. For at booke en ungdomsbillet med Norwegian skal man bruge rabatkoden UNDER26 eller benytte DETTE LINK

SAS tilbyder ungdomsbilletter på alle deres destinationer, og her er bagage med i prisen. For at booke en ungdomsbillet med SAS skal du bruge DETTE LINK

 • Hotellet

Hotellet er også dyrt – dog kan denne omkostning nedsættes væsenligt hvis man har mod på at bo på 8 mands stuer. Disse kan blandt andet findes igennem Hotels.com.

Hvis man ikke er indstillet på at bo på fællesstuer, er der også hjælp at hente! Der er nemlig ofte rabatter på hoteller igennem Studiz.com, som er en side man kan oprette sig på hvis man er studerende.

 • Bestil din rejse samlet

Det kan være en fordel at bestille rejsen som en pakkerejse – tjek dog også prisen ved at købe hver for sig, da det også kan betale sig ret ofte.

Det kan ligeledes være en fordel at kigge en tur forbi Studiz.dk, og se om der skulle være nogle rabatter.

 • Parkering i lufthavnen

Denne post i regnskabet kan også godt trække tænder ud – dog kan du som studerende parkere gratis i Billund Lufthavn hvis du rejser med Primo Tours.

 • Rejs på en tirsdag!

Nogle dage er travlere – og dyrere at flyve på. Tirsdage er dog ofte den dag hvor det er billigst at flyve på. Der ud over er det en fordel at rejse i lavsæson.. altså når der ikke er skoleferier eller højtider.

 

Kender du til en god studierabat? del den med os i kommentarene! 🙂Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Sebastian011 siger

  Jeg synes du postede et eksempel med Norwegian's ungdomsbilletter til London, men jeg kan ikke se at de udbyder ruten?

 2. Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

  Det er fordi du skal vælge "alle destinationer" i søgemaskinen 🙂

 3. Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

  Sebastian011

  Umiddelbart ser jeg ikke nogen forandring i priserne på destinationer der ikke fremgår af:
  http://www.norwegian.com/ungdomsbillet/

  Det kan sagtens passe… Jeg kan ikke helt se mønstret i hvornår de giver rabat, dog har jeg booket en one-way med rødnæserne til LGW med 25 kr. i rabat…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *