Brandmænd i Aarhus lufthavn har vundet “flotteste vandsalut”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

“Aarhus steals the show” sådan lyder det fra fagmagasinet anna.aero, som har ladet deres læsere vælge den flotteste vandsalut.

Når en ny rute indviges, sker det ofte med en vandsalut fra lufthavnen som flyet afgår fra og/eller ankommer i. Dette var også tilfældet, da Aarhus lufthavn den 1. april indvigede SAS’  nye rute til Manchester. Her fik flyet en flot vandsalut af de ikoniske gule brandbiler, da det trillede ud mod startbanen. Dette til stor beundring fra tilskuere og passagerer.

Det er da også en efterhånden indøvet manøvre i Aarhus, som de seneste år har åbnet mange nye SAS ruter. Lufthavnen selv mener da også at det blot er en ud af mange flotte vandportaler som deres brandmænd har lavet igennem tiden, og udtaler:

Igen har vores brandmænd lavet så flot en vandportal – denne gang i forbindelse med jomfruflyvningen til Manchester – at vi blev nomineret blandt de bedste blandt lufthavne fra hele verden – og vi vandt! Med hele 71% af de i alt 1300 afgivne stemmer. Stort til lykke til vores dygtige brandmænd, der gjorde hele arbejdet!

Ingen tvivl om den flotteste

Og med de netop 71% af stemmerne blandt læsere af anna.aero var der ingen tvivl om hvilken der var den flotteste. På andenpladsen kom Cornwall med 9% af stemmerne og trediepladsen løb Raipur i Indien med.

Også i årets 2. afstemning om flotteste vandsaluter er Aarhus nomineret, denne gang med åbningen af SAS-ruten fra Aarhus til Faro. Du kan selv deltage i afstemningen her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *