Norwegian søger om rekonstruktion i Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Norwegian beder om rekonstruktion ved retten i Norge.

Efter at Norwegian den 7. december blev fuldstændigt inkluderet i den irske reorganiseringsproces har selskabet i dag søgt om en tillægsproces for rekonstruktion under norsk lovgivning. Det meddelte Norwegian i en børsmeddelelse tirsdag den 8. december.

En parallel proces under norsk lov vil være en fordel for alle berørte parter og øge sandsynligheden for et vellykket udfald. Vores mål er at sikre arbejdspladser i selskabet og bidrage til kritisk infrastruktur og værdiskabelse i Norge.

Nu skal vi bruge tiden godt og arbejde henimod vores mål om at reducere selskabets gæld, reducere antallet af fly i flåden og igen blive et attraktivt selskab for investorer. Vi skal være klar til at møde konkurrencen om kunderne efter corona-pandemien.

koncernchef i Norwegian Jacob Schram.

Den 18. november ansøgte Norwegian om beskytttelse under irsk lov. Processerne vil ikke have nogen påvirkning på den løbende drift af virksomheden, og selskabet flyver som planlagt. Både obligationer og aktier handles som normalt på Oslo Børs. Som tidlgiere nævnt, fortsætter Norwegian Reward som normalt, og medlemmerne kan fortsat optjene og bruge CashPoints.

Hvad betyder rekonstruktion?

Rekonstruktion er det, der i gamle dage blev kaldt betalingsstandsning. Her forsøges en levedygtig, men økonomisk trængt, virksomhed rekonstrueret, så det igen bliver muligt at drive virksomheden. Lykkes det ikke, erklæres virksomheden konkurs, og eventuelle aktiver overdrages til kreditorerne. Læs med her og bliv klogere på rekonstruktion.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *