BREAKING: Thailand dropper PCR test ved ankomst og ingen krav om SHA+ hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Thailand har her til morgen meldt ud at der kommer store ændringer til deres Test & Go program. Nu bliver det ikke længere nødvendigt at tage en PCR ved ankomst og vente på en såkaldt SHA+ hotel det første døgn indtil svaret kommer. Dette gør det så meget mere interessant at besøge Thailand igen.

Dette er ændringerne mange har ventet på. Siden Thailand fjernede kravet om at skulle tage en PCR test inden afgang, så har der været et klart ønske også om at fjerne PCR testen ved ankomsten til Thailand. Mange har set det som en blokade for at besøge Thailand. Det skyldes at mange ikke ønskede den risiko der kunne være ved at blive testet positiv ved ankomst og dermed skulle op til 10 dage i karantæne, hvilket reelt var lig med en ødelagt ferie.

Nu er det planen at dette fjernes fra den 1. maj 2022. Dertil gøres det også frivilligt at tage en kviktest på dag 5.

Test & Go og Sandbox programmerne bliver så dermed historie. Men Thailand Pass skal fortsat benyttes for at kunne rejse ind i Thailand. Dette gælder for alle. Så inden afrejse skal du fortsat søge et Thailand Pass og uploade vaccine certifikat og forsikringscertifikat.

Det skal siges at dette kun gælder for de der er vaccineret. For de som ikke er vaccineret, så skal der fortsat være en forudbetalt hotelbooking og der skal tages en PCR test ved ankomst og på dag 5.

Det skal oplyses at dette er informationer fra et pressemøde og derfor afventer det endeligt godkendelse af den Thailandske regering. Så der kan komme ændringer til hvordan det endeligt kommer til at virke.

En ting er sikkert – nu bliver der helt sikkert mange, som vil begynde at kigge efter flybilletter til Thailand, samt også reservere hoteller. Så vores anbefaling er at du selv begynder at kigge, hvis du har planer om at besøge Thailand i år. Vi kan se at priserne stiger, da kapaciteten ikke helt følger med efterspørgselen – især her op til sommerferien.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *