British Airways åbner 2 nye ruter til USA i direkte konkurrence med Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På lidt under en uge har British Airways åbnet 2 nye ruter til USA fra London Gatwick lufthavnen. Dermed har British Airways indledt en offensiv mod Norwegians USA ruter ud af London.

Den nye rute, som lige har British Airways offentliggjort kommer til at gå til Oakland. Oakland lufthavnen er placeret på den anden side af San Francisco Bay. I forvejen flyver British Airways til hovedlufthavnen i San Francisco, så at start op med at flyve til Oakland giver de rejsende mulighed for lettere adgang til områder som

  • Napa Valley
  • Carmel
  • Yosemite National Park
British Airways åbner direkte rute til Oakland fra London Gatwick lufthavnen.
British Airways åbner direkte rute til Oakland fra London Gatwick lufthavnen.

Oakland ligger som nævnt på den anden side af San Francisco Bay og tilbyder udover adgang til områderne nord for San Francisco også nem adgang til selve San Francisco downtown på omkring 30-40 minutter.

Da Oakland International Airport også er en mindre lufthavn, så vil du også kunne opleve færre passagerer og dermed ofte mindre kø end storebroren San Francisco International Airport.

Denne rute til Oakland starter op den 28. marts 2017 med 4 ugentlige afgang med en ældre Boieng 777 med 3 klasser ombord og dermed ingen First Class.

Den anden nye rute, som British Airways i sidste uge annoncerede går til Fort Lauderdale, som ligger 45 kilometer fra Miami. Denne ruter starter den 6. juli 2017 med 3 ugentlige afgange og også med en Boeing 777 med 3 klasser ombord og uden First Class.

Priserne og konkurrencen med Norwegian

Da British Airways nu på en uge har valgt at åbne to nye ruter fra London Gatwick og til to lufthavne i USA, som Norwegian hidtil er eneste flyselskab, som flyver til viser at det er et angreb og i direkte konkurrence.

Priserne som British Airways kommer med bekræfter også dette. De ligger kun ganske lidt over hvad Norwegian sælger til. Startpriserne som British Airways oplyser er følgende:

  • £189 for en returbillet i  World Traveller (Økonomi)
  • £448 for en returbillet i World Traveller Plus (Premium Økonomi)
  • £998 for en returbillet i Club World (Business Class)

Colm Lacy, som er British Airways’ Head of commercial i Gatwick udtaler om ruten til Oakland at:

We’re very excited to open up California to our customers in the Gatwick area and position British Airways as the number one European carrier to the Golden State. Boasting 260 days of sunshine, award-winning restaurants, some of the world’s best wine, a buzzing tech industry, great sports teams and world-renowned tourist attractions – there’s something for everyone.

We are confident this route will be a big hit with British tourists, especially with each way launch fares from £189 and return flights and car hire packages from £539 per person.

Bonusbilletter er tilgængelige

Som vi har skrevet om tidligere (for eksempel ved lanceringen af ruten til New Orleans for kort tid siden), så er der ved disse ruteannonceringen rigtig god mulighed for at bestille bonusbilletter ved hjælp af Avios. Dette gælder også for disse to nye ruter til Oakland og Fort Lauderdale.

Så trods de høje lufthavnsskatter ud af London lufthavne, så kan det være en mulighed at bruge Avios til at købe Club World billetter for.

Både de almindelige billetter og bonusbilletterne er allerede nu tilgængelige på ba.com og vil du have for eksempel sikret sommerferien og have det bedste udvalg anbefaler vi at du skynder dig at få kigget nærmere på de to nye destinationer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *