British Airways får nyt udseende

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways er under udvikling. De skal også, for deres flåde er bestemt ikke den yngste, men det holder dem ikke tilbage at fornye andre steder. Denne gang er tiden kommet til personalets uniformer.

British Airways har mange tiltag i støbeskeen for tiden. For eksempel er der flere tiltag på vej, som gør det nemmere at skifte fly i deres største knudepunkt Heathrow. Derudover udskifter selskabet gamle fly, sammen med nye lounger og fly, og frem for alt, nye champagner.

Jakker, bukser, kjoler

I hele selskabets levetid har British Airways arbejdet med mange forskellige store navne på de uniformer, som personalet, både  i kabinen og på jorden, har på. Det har f.eks. været Baccart Weatherall, Hardy Amies og Paul Costelloe. Designer af de nuværende uniformer er Julien MacDonald. Han blev udvalgt i 2001 til at designe uniformerne. Og med så mange år på banen, er det tid til en ny jakke, slips, bukser og kjole.

Fornyelse

Så det er tid til noget nyt. British Airways har valgt den velkendte skrædder fra Savile Row, Ozwald Boateng. Boateng, født i Ghana, er kendt for moderne og tidssvarende tøj.

Ozwald Boateng

Han skal give de 32.000 kolleger fra British Airways et nyt udseende. Den nye uniform vil spille en vigtig rolle i 100-årsfødselsdagen for det britiske selskab.

British Airways uniforme gennem tidens løb

Alex Cruz, administrerende direktør for British Airways siger følgende om det nye partnerskab:

“Vores uniformer er et ikonisk symbol på vores mærke ved vores 100 års jubilæum. Samarbejdet med Ozwald Boateng tager os videre til næste kapitel i vores rejse.

På et tidspunkt, hvor vi investerer i vores kunder, er nye uniformer en visuel repræsentation af investeringer i vores folk, og vi vil gerne, at de er stolte, når de bærer den nye uniform. “

Ozwald Boateng er også meget glad og ivrig efter at kunne designe de nye uniformer til British Airways. Han mener, at det er vigtigt at skabe noget for alle medarbejdere i det britiske flyselskab, noget der gør dem begejstrede.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *