British Airways First Class til Business Class pris!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vil du gerne flotte dig lidt på din næste rejse til USA? Lige nu er der gode muligheder for at få en rigtig god pris på First Class flybilletter til Nordamerika med British Airways.

British Airways First Class omtales ofte som et af verdens bedste produkter, når man rejser på First Class. Derudover er der også mulighed for adgang til fantastiske First Class lounges, når man flyver First Class med British Airways.

Med priser fra 14 582 kr. kan du flyve med British Airways First Class fra London Heathrow til flere destinationer i Nordamerika. Det kan tænkes, at der også er flere andre gode priser på destinationer.

Det er derudover muligt at få endnu bedre priser, hvis man flyver fra Inverness eller Manchester, men London Heathrow er sandsynligvis mest praktisk for de fleste mennesker.

Tilbudet er gyldigt i den ugentlige rejseperiode fra 8. januar 2020 til 30. marts 2020. Der kræves ophold mellem lørdag og søndag for at få de bedste priser.

Priser

Dette er de tilbud, vi har fundet indtil videre. Vi har søgt på udrejse d. 29/01/2020 og hjemrejse d. 05/02/2020. Jeg vil anbefale at man bruger søgetjenesterne som Google Flights eller Momondo, for at finde de bedste tilbud. Prisen herunder er pr. person.

Kort fra gcmap.com
Mexico CityFra 14 582,-
SeattleFra 15 573,-
ChicagoFra 15 951,-
HoustonFra 16 378,-
VancouverFra 16 755,-
MiamiFra 15 796,-
New YorkFra 23 540,-

Bonuspoint

En returflyvning til USA med British Airways ombord på First Class, giver dig i alt 420 Tier Points. Derudover optjener du Avios tilsvarende 250% af den tilbagelagte distance. Hvis du allerede har status i Executive Club, er der endnu flere Avios i vente.
Hvis du også formår at booke en ekstra flyvning på europasiden, vil du modtage 40 tierpoint pr. Segment. Flyver man domestic First med American Airlines, giver det 60 Tier Points. Der er med andre ord gode muligheder for (gen)kvalifikation.

Hvis du primært vil have point, der skal bruges på nye flyvninger, kan Alaske Airlines Mileage Plan også være værd at kigge på.

Du kan bruge British Airways-pointberegner til at se, hvor mange Avios og Tier-point du optjener.

Hvor god er British Airways first class så?

Herunder har vi samlet et par billeder fra British Airways First Class.

Med priser, der matcher den normale pris i på Business Class billetter, så er dette en rigtig god grund til, at tage afsted.

Vil du vide mere, inden du bestiller? Vi har nemlig prøvet British Airways First Class på selskabets Boeing 777 mellem London og Tokyo. Det kan du læse mere om her.

Billeder: British Airways Media CenterHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *