British Airways fløj mod nordlyset i en god sags tjeneste

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er højsæson for at se det fantastiske naturfænomen, nordlyset. I den forbindelse havde British Airways arrangeret et velgørenhedsarrangement, hvor overskuddet går til organisation Aerobility, som hjælper mennesker med handicaps med at opleve magien ved at flyve.

British Airways var vært for et særligt event denne uge, hvor medlemmer af velgørenhedsorganisationen, Aerobility, handicaphjælpere, frivillige og British Airways-medarbejdere fik mulighed for at se nordlyset i 9.000 meters højde.

Aerobilty er en organisation, der giver mennesker med handicaps mulighed for at komme ud at flyve, og overskuddet af denne særlige flyvning går til at støtte handicappede unge og voksne samt sårede soldater med at få flyoplevelser.

Den britiske astronaut, Tim Peake, var vært ved dette arrangement, hvor 142 passagerer var inviteret med – heriblandt mennesker med handicaps og deres hjælpere. Inden flyet lettede fra Gatwick lufthavn i London, fik passagererne en gæsteforelæsning af Tim Peake, og ved solnedgang satte flyet kursen 61 grader nord mod Shetlandsøerne i håbet om at opleve det magiske nordlys.

British Airways og den engelske astronaut  Tim Peake var vært ved flyvningen (foto: BA/Stuart Bailey).

Et naturligt valg

Støtten til Aerobility har været et helt naturligt valg for British Airways, som har støttet organisationen siden 2013. Når British Airways ikke arrangerer oplevelser som denne, donerer flyselskabet billetter og flysimulatoroplevelser for at give mennesker med handicaps mulighed for at opleve magien ved at flyve.

Kaptajnn, Ian Mills, som fløj denne særlige tur fortæller:

At være i stand til at opleve nordlyset samtidig med at støtte en fantastisk velgørenhedsorganisation er en fornøjelse. British Airways er utroligt stolte af at kunne støtte denne oplevelsesflyvning, og vi er glade for, at vi har kunne hjælpe med at rejse penge til denne fantastisk sag.

Undervejs på flyvningen var den britiske vært for TV-programmet ‘BBC The Sky At Night’, Pete Lawrence, vært for passagererne og fortalte om stjernebilleder, som passagererne kunne se ud gennem flyvinduerne, inden de nåede til Shetlandsøernes, hvor det magiske nordlys ventede.

Aerobility har været glade for den hjælp British Airways har givet.

Mike Miller-Smith, CEO for Aerobility siger:

Denne Aerobility-flyvning krævede meget hårdt arbejde og planlægning, og med hjælp fra British Airways var denne aften noget helt særligt. Dem som støtter Aerobility samt British Airways’ besætning har været helt fantastiske.

Læs mere om Aerobility på www.aerobility.com

Forsidebilledet taget af BA/Stuart BaileyHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *