British Airways forbedrer “Part Pay with Avios” i en begrænset periode.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways giver 20 % rabat på billetter købt delvist med Avios i en begrænset periode.

Tilbuddet gælder for rejser fra London Heathrow, Gatwick eller City Airport,

Book senest den 26 januar 2017.

Rejseperioden er fra 20. feb til 30. juni 2017.

 

Desværre gælder tilbuddet ikke rejser der afgår fra København/Billund, men til gengæld er det gode  besparelser at hente på one-way billetter fra London til København.

 

Besparelserne er som følger:

ba-part-pay-2

Vælger man at delbetale med 1.250 Avios får man 0,0096 £/Avios, hvorimod der kun fås 0,0065 £/Avios ved delbetaling med 27.500 points i Economy Class. Tilbuddet belønner således en lille delvis betaling af flybilletter mere end en høj delbetaling. Ønsker man at booke en one-way billet er besparelsen det halve af ovenstående beløb. Dvs. at man kan vælge at delbetale med 625 Avios for en 6 £ besparelse.

 

Hvad er “Part Pay with Avios”?

Som navnet antyder, så involverer “Part Pay With Avios” at man køber en normal billet med British Airways. Ved betaling kan man i stedet for at betale det fulde beløb med kreditkort vælge at reducere billetprisen ved at bruge Avios points fra sin tilhørende British Airways Executive Club konto.

Der optjenes samtidig Avios + Tier Points på denne type billetter, og der gælder samme afbestillings/ændringsregler som på en helt normal flybillet med British Airways.

760x160-avios-part-payment-2

Er dette et godt tilbud?

Står du og skal til at købe en rejse med British Airways, kan det være en god idé at se om dette tilbud kunne være noget for dig – særligt hvis dine Avios er ved at udløbe!

Modsat normale bonusbilletter kan “Part Pay with Avios” anvendes på alle afgange, selvom de 20% rabat kun fås på rejser startende fra London. Derudover kræver det kun fra 625 Avios for at kunne reducere billetprisen, så selvom man ikke har den helt store Avios-konto så er stadig penge at spare.

Dog er det underligt at man får en lavere procentvis rabat ved at bruge mange Avios på delbetaling. I de fleste tilfælde plejer det at kunne betale sig at bruge mange bonuspoints per transaktion, men ikke i dette tilfælde.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Craig Sowerby fra vores engelske søsterforum, InsideFlyer.co.uk

 

Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej John,
   Jeg må lige bede dig om at gøre dit spørgsmål mere klart. Spørger du til hvordan du bestiller en bonusrejse, som er købt for bonusport (Avios) ved British Airways?
   Hilsen
   Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *