British Airways indgår nyt samarbejde med Fiji Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways og Fijis nationale flyselskab, Fiji Airways, indgår et nyt partnerskab, som åbner op for flere ruter mellem London og det sydlige Stillehav.

Idylliske strande, verdensberømte dykkersteder og frodige grønne skove gør Fiji-øerne til en ekstrem populær destination, og med British Airways nye samarbejde med Fiji Airways bliver det nu nemmere for rejsende fra Europa at nå de smukke øer.

British Airways har netop indgået et samarbejde med Fiji Airways, som medfører, at man på ba.com kan købe billetter via Singapore, Los Angeles og San Francisco til Fijis største, internationale lufthavn, Nadi.

Det nye samarbejde betyder, at rejsende nu kan optjene Avios-point på hele ruten mellem Europa og Fiji.

Optjen Avios og Tier Points

Rejsende kan optjene Avios-point og Tier Points på Fiji Airways såvel som på British Airways, og som altid kan rejsende vælge at skære dele af prisen ved at bruge optjente Avios-point som betalingsmiddel.

Oneworld Connect Partner

Det nye partnerskab kommer kort efter offentliggørelsen af, at Fiji Airways bliver den første partner i Oneworld Connect, som er en ny platform, hvor flyselskaber kan knytte sig til The Global Airline Alliance, hvor British Airways er stiftende medlem. British Airways er en af Fiji Ariways’ Oneworld Connect sponsorer, således at kunderne kan nyde bedre af services og fordelsprogrammer, når de flyver med et af selskaberne.

Rishi Kapoor, Head of Alliances i British Airways siger:

Vi er glade for det partnerskab, vi har indgået med Fiji Airways, og vi byder dem velkommen i Oneworldfamilien. Vi er utroligt tilfredse med, at rejsende nu kan bestille flybilletter til denne fantastiske destination direkte på ba.com.

Vi tror på, at dette partnerskab vil gøre Fiji til en endnu mere populær destination for europæiske rejsende ved at tilbyde et attraktivt rutenetværk og en behagelig og problemfri rejseoplevelse. Fijianerne er verdenskendte for at give de varmeste velkomster, så vi ser frem til at give dem en lige så varm velkomst ombord på vores fly meget snart.

Bånd mellem Fiji og Storbritannien styrkes

Fiji Airways CEO, Andre Viljoen glæder sig ligeledes over det nye partnerskab:

Vi er meget stolte over vores nye partnerskab med British Airways, som giver endnu flere rejsende adgang til vores hjem – Fiji, en af verdens mest eftertragtede turistdestinationer. Vi er særligt stolte over, at British Airways er blevet vores tredje Oneworld sponsor blot få dage efter tiltrædelsen i Oneworld Connect Airline. I betragtning af det tætte historiske bånd mellem Fiji og Storbritannien og med tusindvis af fijianere, der tjener i den britiske hær, vil vores partnerskab blandt andet gøre det lettere for familier og venner at besøge hinanden.

Fiji Airways operer internationalt såvel som nationalt og flyver til 31 byer i 12 lande, herunder Fiji, Australien, New Zealand, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Vanuatu og Salomonøerne, USA, Hong Kong og Singapore.

Om Fiji Airways

Fiji Airways Group blev grundlagt i 1951 og består af Fiji Airways, Fijis National Airline og dets datterselskaber: Fiji Link, samt det indenlandske og regionale luftfartsselskab, Pacific Call Comm Ltd. Fiji Airways har en flåde bestående af A330’er og B737-fly. Fiji Link har en flåde af ATR72, ATR42 og DHC-6 Twin
Otter-fly.

Fra Fijis internationale lufthavne i Nadi og Suva tjener Fiji Airways og Fiji Link 108 destinationer i 17 lande (inklusiv de nye partnerskaber).

Destinationer omfatter Australien, New Zealand, USA, Canada, Storbritannien, Indien, Hong Kong, Singapore, Japan, Thailand, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Vanuatu og Salomonøerne. 64 % af alle, der besøger Fiji, flyver til landet med Fiji Airways Group, som beskæftiger 1.300 medarbejder og bidrager dermed betydeligt til Fijis BNP. Fiji Airways skiftede navn fra Air Pacific i juni 2013.

Læs mere om Oneworld Connect her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *