Oneworld introducerer Connect Partners

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Oneworld udvider sin portefølje af medlemmer med en ny kategori: Oneworld Connect Partners. Første medlem bliver Fiji Airways.

Connect Partners er ikke fulde alliancemedlemmer, men deltager i netværket, som giver passagererne flere muligheder for rejser og fordele. De tilbyder også rejser i Explorer-initiativet til round the world billetter. Fiji Airways er det første selskab, der deltager i Connect Parnters. Alliancen skriver selv, at de er i forhandling med andre flyselskaber fra både Amerika, Asien og Europa om at tilslutte sig partnerskabet. Connect Partnere er anderledes end oneworld airline affiliates. Sidstnævnte er ofte datterselskaber af oneworld-medlemmer, som Iberia Express og Cathay Pacific.

Fiji Airways

Fordele for dig som passager

Alle elite medlemmer af oneworld-programmet kan bruge prioriteret check-in når de rejser med Connect Partners. Emerald og Sapphire medlemmer kan også boarde med prioritet. Derudover er der yderligere gensidige fordele mellem en Connect Partner og dens oneworld ‘sponsorer’. Dette omfatter videresendelse af bagage og optjening af miles. Loungeadgang kan også tilbydes på nogle lufthavne. Fiji Airways sponsorer er Qantas, Cathay Pacific, British Airways og American Airlines. Det betyder, at hvis du f.eks. har status med Iberia, kan du ikke bruge sponsorfordelene, mens du med British Airways Executive Club-status kan. Ikke meget gennemsigtig eller overskuelig, når der kommer flere partnerselskaber med i programmet.

Fiji Airways ses som et nicheflyselskab fra Europa. Jeg er især spændt på andre fremtidige Connect Partners. Derefter er det også et spørgsmål, om den rigtige flyselskaber er blandt sponsorerne, så du kan bruge dine elite fordelene.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *