Igen flotte passagertal fra Aarhus Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De seneste store satsninger i Aarhus Airport har fortsat en positiv effekt på udviklingen i lufthavnen. Passagertallene for maj måned 2018 er i den grad positiv læsning.

Nu er det ingen hemmelighed, at der i lang tid har været plads til forbedringer i forhold til antallet af passagerer og ruter fra Aarhus Airport, men nu ser vi frugten af de seneste års arbejde med, at få nye ruter til lufthavnen. Blandt andet er den tre årige satsning fra SAS en katalysator med åbning (eller gen-åbning) af seks ruter til München, Stockholm, Oslo, Nice, Mallorca og Split. Derudover er selskabets sæsonrute til Malaga gjort helårlig.

Aarhus Airport.

Massiv vækst

Aarhus Airport har netop offentliggjort passagertallene for maj 2018 og sammenlignet med maj 2017 er der en samlet trafikstigning på 31%. Ser vi isoleret på udenrigstrafikken er stigningen hele 80,2%.

Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg udtaler:

Trafiktallene udgør fortsat meget behagelig læsning, og vi glæder især over, at tendensen er blivende. Det er i særlig grad de mange nye ruter fra SAS og Ryanairs rute til Gdansk, der bliver ved med at trække stor trafik. Det understreger også, at østjyderne indtil videre har taget rigtig godt imod de mange nye ruteåbninger, hvilket alt andet lige betyder, at vi har ramt rigtigt med destinationerne.

SAS åbner i juni deres rute til Split og easyJet gør til september deres indtog i det Vestdanske når de lancere deres rute til Berlin. Disse to ruter bør absolut også få en positiv indvirkning på trafiktallene i Aarhus Airport.

Trafiktallene for maj 2017 og 2018.

Kilde: Aarhus Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *