Emirates Skywards kommer med My Family; saml dine miles!

Emirates My Family

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Skywards, Emirates loyalitetsprogram, kommer med et familieprogram, hvor medlemmer kan samle deres miles sammen: My Family. På den måde opnår du hurtigere nok miles til at bestille en awardsrejse. Du kan dele dine miles på en konto med op til 7 andre familiemedlemmer.

Emirates My Family

Emirates kommer dermed SAS i forkøbet, som vil introducere Family Pooling til efteråret. For at bruge en My Family konto, skal du først udpege et familieoverhoved. Den styrer den fælles pulje med miles. Derefter kan familieoverhovedet invitere andre medlemmer. Hvis de inviterede endnu ikke har en Skywards-konto, kan de registrere sig via e-mail.

Både lederen af husstanden og andre medlemmer kan vælge den procentdel af miles, de bidrager til den fælles pool. Dette kan variere mellem 25, 50, 75 eller 100% og kan til enhver tid justeres. Dette er meget bedre end det gamle familieprogram, hvor du kun kunne betale 20%, og ikke beholdt resten. Desværre kan allerede optjente miles ikke overføres. Ærgelig for familier, der nu har en bunke af miles fordelte over flere konti. Miles fra andre aktiviteter, såsom overførsler eller hotelophold, kan ikke deles. Optjeningsstatus foretages stadig individuelt.

Miles kan derefter bruges til awardflyvninger, opgraderinger eller hos udvalgte partnere. Det ser ud til, at dette er begrænset til medlemmer af familiekontoen.

Emirates har følgende video med forklaring på programmet:

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *