SAS: Vi kommer med family pooling og ny digital platform

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været længe undervejs, men nu kommer der nyt om nogle af de tiltag som har været lovet siden 2016, hvor den nuværende family pooling lukkede ned. Den nye finansdirektør i SAS Torbjørn M. Wist har til både DN.no og Flysmart24.no udtalt at det ny endelig skulle komme her til efteråret.

Som nævnt blev family pooling muligheden lukket ned i 2016, med kommentaren omkring at “EuroBonus systemet skal opdateres før vi igen kan tilbyde dette og andre nye tiltag”.

De 4 primære tiltag, som EuroBonus medlemmerne har ventet på i lang tid er følgende:

  • Lifetime Gold
  • Family Pooling
  • Sætte medlemskab på pause
  • Booking af Star Alliance bonusbilletter online

Lifetime Gold

Dette blev lanceret som det første af de nye tiltag i april måned i år. Har du været medlem af EuroBonus og har haft mindst Guld status i 10 år i træk (optjent ved basispoint fra pirmært flybilletter), så vil du blive registreret som Lifetime Gold EuroBonus medlem.

Family Pooling

Dette er en ny ting som SAS lovede på samme tidspunkt som Lifetime Gold. Det giver mulighed for at familiemedlemmer og eventuelt venner (som vi kender det fra andre flyselskabers tilbud) kan samle sine EuroBonus point i en pool. På denne måde kan der hurtigere samles point op til køb af flybilletter, opgraderinger eller andre ting.

Det er denne mulighed som Torbjørn M. Wist nu fortæller vil komme til efteråret.

Sætte medlemskabet på pause

Hvis du får en periode, hvor du ikke kan holde dit normale rejsemønster. Det kunne være orlov eller barsel, så vil dette i dag “ødelægge” din mulighed for at opnå Lifetime Gold. SAS har i forbindelse med Lifetime Gold sagt at de også vil komme med et tilbyd om at kunne dit medlemsskab og status på pause i en periode. På denne måde vil du forsat kunne komme tilbage og forsætte hvor du slap. Så risikerer du ikke at skulle starte helt forfra med at optjene din status til EuroBonus Guld eller i væreste fald fra år 1 igen på Lifetime Gold.

Booking af Star Alliance bonusbilletter online

Dette har været et irritationsmoment for mange EuroBonus medlemmer. I dag skal du ringe til SAS EuroBonus og høre om de ikke kan finde eller booke en bonusbillet med for eksempel Singapore Airlines eller Lufthansa. I nogle tilfælde er du afhængig af hvor dygtig personen i den anden ende er til at finde de tilgængelige bonusbilletter til trods for at du har gjort forarbejdet og blot siger flynummer og dato.

Så at det nu endelig ser ud til at komme som en mulighed online er et godt træk og noget som mange vil få gavn af. Det vil også reducere antallet af opkald til SAS EuroBonus og dermed give dem en omkostningsreducering.

Ny digital platform og lettere brug af EuroBonus point

Den nye digital platform vil ifølge Torbjørn M. Wist være meget lig den nuværende måde at købe flybilletter på. Forskellen er blot at alt afregnes i EuroBonus point. Så det gælder egne bonusbilletter i SAS eller Star Alliance eller de andre nye tiltag du kan bruge EuroBonus point på  at købe.

I dag kender vi de forskellige EuroBonus Online shopping sider, hvor det er muligt at købe ting for bonus point. Det samme gælder for køb af varer i Buy on Board shoppen i flyene. Lidt fremtidsagtigt tales der om at EuroBonus pointene skal være en valuta og du kan også handle dem med andre EuroBonus medlemmer.

Spændende bliver det at følge om SAS endelig kommer ud over rampen og får leveret disse nye løsninger, så der kommer rigtige og nye positive tiltag til brugen af ens EuroBonus point. Efter den sidste opgradering af IT systemet bag EuroBonus, så er der håb forude at teknikken er ved at være klar.

Se videoen fra DN.no her:

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *