Ny vej til Polen og Ukraine fra København og Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det belgiske flyselskab Brussels Airlines udvider det voksende rutenetværk med to nye destinationer i Østeuropa.

Både hovedstaden Kiev i Ukraine og den historiske by Wroclaw i Polen er populære destinationer for både privat- og forretningsrejsende. Fra den 17. Oktober 2018 vil der være 4 ugentlige flyvninger fra Bruxelles til Kiev og fra den 29. oktober 2018 vil der være 3 ugentlige flyvninger til Wroclaw.

Flyselskabet Brussels Airlines fortsætter med at udvide rutenetværket i vinterprogrammet for 2018. Takket være samarbejdet med den belgiske del af flyselskabet Thomas Cook Airlines, har Brussels Airlines allerede annonceret 26 nye feriedestinationer i sommerprogrammet. Nu føjer flyselskabet så Kiev og Wroclaw til listen over ruter, der flyves til året rundt.

Det første fly fra Bruxelles til Kiev i Ukraine vil afgå den 19. oktober 2018 og vil have 4 ugentlige flyvninger. SN2857 vil afgå hhv. kl. 09:20 og kl. 12:00 fra Bruxelles og med ankomsttid i Kiev hhv. kl. 13:10 og kl. 15:50. Returflyet SN 2858 fra Kiev til Bruxelles vil afgå hhv. kl. 13:55 og 16:35 og ankomme til Bruxelles hhv. kl. 16:05 og 18:45. Fra den 29. oktober 2018 vil der være 3 ugentlige flyvninger til Wroclaw. Det første fly fra Bruxelles SN2839 vil afgå hhv. kl. 09:30 og kl. 15:10 og med ankomsttid i Wroclaw hhv. kl. 11:10 og kl. 16:50. Returflyet SN 2840 fra Wroclaw til Bruxelles vil afgå hhv. kl. 12:00 og 17:40 og ankomme til Bruxelles hhv. kl. 13:50 og 19:30. Alle tidspunkter er nævnt i lokal tid.

Kiev
Takket være det nye VISAfri regime for ukrainske borgere, der rejser til Schengen-lande, har Kiev oplevet i signifikant øgning i markedsøkonomien. Ukraines hovedstad er et vigtigt industrielt, teknisk, uddannelsesmæssigt og kulturelt center i Østeuropa. Byen er hjemsted for mange højteknologiske virksomheder og større uddannelsesinstitutioner. Men udover at være attraktiv for forretningsrejsende, tiltrækker Kiev også mange turister, eftersom der er mange verdenskendte landemærker i byen. Kiev har også et rigt indhold af bykunstmiljø, antikke caféer og et spændende natteliv. Kiev er blevet modern og stilistisk, men gemmer også stadig på minder fra det gamle Sovjet. Blandt Kievs mest kendte seværdigheder ses bl.a. kirkerne med de smukke guldkupler, det nationale Tjernobyl museum og Sankt Sophia katedralen.

Wroclaw
Med tilføjelsen af byen Wroclaw, styrker Brussels Airlines positionen på det polske marked, idet flyselskabet også flyver til andre polske byer som Warszawa og Krakow. Wroclaw er en spændende historisk by, med tråde af både tjekkisk, tysk og polsk dominans. Wroclaw er den største by i det vestlige Polen og også regionalhovedstaden for Schlesien og Nedre Schlesien i Polens sydvestlige hjørne ved floden Oder. I 2016 blev byen med dets livlige multikulturelle center udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad.

Seværdigheder i Wroclaw er de 12 øer i floden og de 130 broer, den gamle bydel, samt markedspladsen. Desuden er Wroclaw kendt for at have mange grønne områder, inklusiv en stenhave, et kaktus drivhus samt en berømt japansk have ved navn ‘Park Szczytnicki’.

Flyselskabet Brussels Airlines er en del af Eurowings Group og er også medlem af netværket Star Alliance. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og er 100 % ejet af det tyske Lufthansa AG. Brussels Airlines flyver til både København og Billund, så rejsende fra disse byer vil kunne nyde godt af de nye ruter til både Polen og Ukraine.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *