Medie: Nu kommer SAS endelig med “Lifetime Gold”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været på trapperne ifølge SAS længe, men nu skulle det være nået til det punkt, hvor de første kunder vil modtage deres guldkort på livstid til SAS EuroBonus prgrammet.

Ifølge Knut-Erik Mikalsen fra hjemmesiden Flysmart24.no (tidligere journalist på Aftenposten), så kommer SAS EuroBonus nu endelig med de første guldkort, som gælder resten af medlemmets liv. Dette er de første relle tegn på at SAS begynder at levere denne klare fordel siden vi her på InsideFlyer først skrev om det for flere år siden – f. eks. i maj 2016 til årets Diamond Event.

De første kort vil kontinuerligt i løbet af foråret blive uddelt til en række EuroBonus medlemmer, som har klaret kravet for at blive livstids guld medlem i EuroBonus.

Det er en af de fordele, som mange har ventet på. Du vil, når du flyver med SAS og Star Alliance partnere, få adgang til ting som f. eks.:

 • Sædevalg ved booking
 • Business Class check ind
 • Fast Track
 • Loungeadgang
 • Priority boarding

I nogle tilfælde også ekstra bagage

Hvad er kravet?

Kravet er simpelt som sådan – men ikke let for alle at opnå. Du skal have været mindst guld medlem af SAS EuroBonus programmet i 10 år i træk. Dette gælder kun, hvis du har optjent point eller flyvninger nok hvert år til at beholde dit guldkort.

Hvis du et år har fået det som gave eller på anden vis fået et guldkort, så tæller det ikke. Det skal være optjent og mindst 10 år i træk. Det samme gælder for point brugt på kreditkort, billeje eller hoteller. Disse point tæller heller ikke med.

Derfor er det kun statuspoint eller flyvninger, som tæller mod denne “lifetime” status. Det er derfor 45.000 statuspoint eller 45 enkeltflyvninger, som tæller. Dette skal du så have foretaget dig i 10 år i træk (med de regler som så var gældende i de enkelte år).

Har du klaret kravet?

Er du en af dem som har optjent et livsvarigt guldkort?

Vi vil rigtigt gerne høre fra dig om du er en af dem, som forventer at modtage et af disse guldkort eller når du får det.

Skriv gerne en kommentar herunder eller på vores forum.

Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Martin siger

  Hej, jag fick mitt EBG LIFETIME i veckan. Roligt, eller sorgligt då jag bara är 42 år. Och uppenbarligen spenderat alldeles för mycket tid i luften.
  Vi får se när jag blir av med min Diamond status..

 2. Francesca Terrell siger

  Jeg fik mit Life Time Gold i denne uge. Netop opnået Guld-status igen og helt frem til 2019, så jeg beholder det sædvanlige Guld status indil videre.

 3. Stig Korsgaard siger

  Jeg har også modtaget det, og tænker på om de gør mere efter at selv at have været guld siden 1997, diamond siden indførelsen og pandium 5 ud af de sidste 6 år:

 4. Søren Pedersen siger

  Jeg har haft sådan et kort de sidste 4 år, altså optjent under de gamle regler. Time flies, desværre.
  Det har ikke haft nogen betydning endnu, da jeg stadig flyver nok til at kvalificere mig – pt. som Diamond.

 5. KLAUS G ANDERSEN siger

  Til min glædelige overraskelse modtog jeg EBG lifetime kortet i sidste uge. Taknemmelig og rørt – ikke mindst nu hvor jeg ikke flyver så meget mere.

 6. Henrik Weiss siger

  Fik også mit – i en rollercoaster fra at ende på basic niveau – har haft guld kort i 20 år men ikke rejst meget de sidste par år så en velkommen påske gave. Tak til SAS…

 7. Steen Dyrstad siger

  Jeg har haft Guld eller Diamond i mere end 15 år og jeg har ikke modtaget lifetime Gold fra SAS. Besynderlig forskelsbehandling (egentlig ikke overrasket 🙁 ) fra SAS.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Steen,
   Tak for din kommentar. Den er vi glade for.
   Jeg skal dog lige spørge om du i mindst 10 år i træk har optjent til Guld/Diamant uden afbrydelse? Dette er kravet i det nye Lifetime Gold.
   Hilsen
   Henrik

     • Steen Dyrstad siger

      Hej Henrik

      Det har jeg prøvet flere gange. De oplyser at udsendelsen i Marts kun var til en udvalgt test gruppe og at konceptet ikke er endeligt vedtaget. Jeg har sågar en mail fra SAS som bekræfter at jeg er berettiget til lifetime gold. Det er som det plejer at være med SAS – de forskelsbehandler kunderne efter behag.

      Venlig hilsen
      Steen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *