Medie: Nu kommer SAS endelig med “Lifetime Gold”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været på trapperne ifølge SAS længe, men nu skulle det være nået til det punkt, hvor de første kunder vil modtage deres guldkort på livstid til SAS EuroBonus prgrammet.

Ifølge Knut-Erik Mikalsen fra hjemmesiden Flysmart24.no (tidligere journalist på Aftenposten), så kommer SAS EuroBonus nu endelig med de første guldkort, som gælder resten af medlemmets liv. Dette er de første relle tegn på at SAS begynder at levere denne klare fordel siden vi her på InsideFlyer først skrev om det for flere år siden – f. eks. i maj 2016 til årets Diamond Event.

De første kort vil kontinuerligt i løbet af foråret blive uddelt til en række EuroBonus medlemmer, som har klaret kravet for at blive livstids guld medlem i EuroBonus.

Det er en af de fordele, som mange har ventet på. Du vil, når du flyver med SAS og Star Alliance partnere, få adgang til ting som f. eks.:

  • Sædevalg ved booking
  • Business Class check ind
  • Fast Track
  • Loungeadgang
  • Priority boarding

I nogle tilfælde også ekstra bagage

Hvad er kravet?

Kravet er simpelt som sådan – men ikke let for alle at opnå. Du skal have været mindst guld medlem af SAS EuroBonus programmet i 10 år i træk. Dette gælder kun, hvis du har optjent point eller flyvninger nok hvert år til at beholde dit guldkort.

Hvis du et år har fået det som gave eller på anden vis fået et guldkort, så tæller det ikke. Det skal være optjent og mindst 10 år i træk. Det samme gælder for point brugt på kreditkort, billeje eller hoteller. Disse point tæller heller ikke med.

Derfor er det kun statuspoint eller flyvninger, som tæller mod denne “lifetime” status. Det er derfor 45.000 statuspoint eller 45 enkeltflyvninger, som tæller. Dette skal du så have foretaget dig i 10 år i træk (med de regler som så var gældende i de enkelte år).

Har du klaret kravet?

Er du en af dem som har optjent et livsvarigt guldkort?

Vi vil rigtigt gerne høre fra dig om du er en af dem, som forventer at modtage et af disse guldkort eller når du får det.

Skriv gerne en kommentar herunder eller på vores forum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *