Med Singapore Airlines og et stop i Singapore bliver rejsen til Australien og New Zealand til mere behagelig og komfortabel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En rejse til Australien eller New Zealand betyder en samlet rejsetid på over 20 timer. Det kan derfor betyde meget for den samlede rejseoplevelse, hvordan flyrejsen og ventetiden i lufthavnene på vejen opleves. I denne artikel kigger vi på at gøre rejsen så behagelig og komfortabel som muligt ved at lave transfer i Singapore Changi lufthavnen, samt kigger på den nuværende kampagne Singapore Airlines har på deres Business Class og Premium Economy billetter fra København.

Denne artikel er sponseret af Singapore Airlines

Den nok mest behagelige og komfortable måde at rejse fra Norden og til Australien eller New Zealand er ved at flyve med Singapore Airlines, og rejse via Singapore Changi lufthavnen. Der er 5 primære grunde til at denne rute er den fortrukne rute blandt mange erfarne rejsende:

  • Singapore Airlines tilbyder nok et af de bedste produkter i verden og de flyver direkte til Singapore fra København
  • Den samlede flyvetid via Singapore er den mest optimale
  • Det gør den ellers lange tur lettere for børn
  • Singapore Changi lufthavnen er både i 2016 og 2017 kåret som verdens bedste lufthavn af Skytrax
  • Singapore er en god og nem by at tage en enkelt ovenatning i på enten ud- eller hjemturen

At flyve med Singapore Airlines

Du starter ud med en flyvning direkte fra København og til Singapore med Singapore Airlines. Det er en flyvetur på lige under 12 timer og du flyver med måske verdens bedste flyselskab. Singapore Airlines er kendt for deres gode service fra “The Singapore Girls”  i alle kabiner, men flyver du i Business Class, så venter der dig en ekstra luksusoplevelse i luften.

Ved at flyve i Business Class med Singapore Airlines, får du et af de største sæder i luften. Du får det højeste servicenievau, hvor mad og drikke er i topklasse. Du får også en flad seng, så du ankommer frisk til Singapore. Du får flyvninger på din rejse til Australien eller New Zealand (og to hjem igen). Så du vil helt sikkert tænke tilbage på denne tur, hvor flyrejsen er en del af den samlede oplevelse.

Sådan rejser du komfortabelt og godt med Singarpore Airlines i deres nye Business Class (foto: Singapore Airlines).

Flyver du i den nye Premium Economy, så får du ikke helt det samme som på Business Class, men bedre udvalg af mad og gratis champagne fra start til slut, end på Economy Class er en del af fordelene. Det kommer selvfølgelig oveni det større og mere komfortable sæde, som gør rejsen bedre.

Ved at vælge Premium Economy, så får du forsat en god værdi for pengene.

Sådan ser Singapore Airlines Premium Economy ud med masser af benplads (foto: Singapore Airlines).

Se vores grundige gennemgang af Premium Economy her

Fra Singapore og til Auckland i New Zealand er det igen en lang flyvetur på lige under 11 timer.

Sådan ser ruterne ud fra København og Stockholm til destinationerne i Australien og New Zealand.

Det er derfor den mest direkte og optimale rute, da Singapore ligger stort set midtvejs mellem København og Australien samt New Zealand. Det giver mulighed for at få bedst muligt udnyttet den verdensklasse service, som Singapore Airlines tilbyder deres kunder.

Lige nu er der gode priser i Singapore Airlines Business Class eller Premium Economy til Australien og New Zealand

Singapore Airlines har lige nu en attraktiv kampagne, hvor du kan rejse i netop Business Class og Premium Economy til bedre priser end normalt til Australien og New Zealand.

Du finder eksempler på de gode priser her:

Business Class

Premium Economy

Transfer i Singapore Changi Lufthavnen

At lave transfer i Singapore Changi lufthavnen er ganske nemt og ligetil. Du lander i den, ifølge Skytrax, bedste lufthavn i verden. Der er et godt udvalg af lounger, spisesteder og shopping. Dertil har lufthavnen gjort rigtig meget ud af at tilbyde andre faciliteter. Du kan derfor prøve ting som:

This slideshow requires JavaScript.

Din næste rejse?

Vi kan kun anbefale at din næste rejse går til enten Australien eller New Zealand. Det er to meget spændende destinationer og du kan læse lidt om Australien  i vores artikler her og om New Zealand her. At du så rejser med Singapore Airlines gør som sagt hele rejseoplevelsen bedre.

Vi syntes også at du skal udnytte muligheden for at tage et stop-over i Singapore den ene eller begge veje, så du på den måde får det maksimale ud af rejsen.

Du vil helt sikkert opleve at du ombord på flyet og i lufthavnen får en oplevelse, som er noget nær det bedste du kan.

Husk også at du kan optjene gode bonuspoint til enten Singapore Airlines eget program KrisFlyer eller til f. eks. Star Alliance partneren SAS EuroBonus. Point som kan bruges til opgraderinger eller bonusbilletter til Singapore Airlines First Class.

Du kan bestille dine flybilletter på Singapore Airlines hjemmeside.

Kampagnen løber fra den 10. marts 2018 og frem til den 10. april 2018, hvor du skal have booket dine billetter.

Rejseperioden er fra den 10. marts 2018 og helt frem til den 28. februar 2019.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *