Virgin Atlantic splitter Economy op i tre tiers

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I løbet af foråret 2018 vil man hos Virgin Atlantic kunne vælge mellem ‘Economy Delight, ‘Economy Classic’ og ‘Economy Light’. Economy Delight tilbyder en sædeafstand på 34 tommer sammen med priority boarding og checkin.

Den store konkurrence på billetter over Atlanten har fået Virgin Atlantic til at starte et investeringsprogram på 300 millioner Pund. Tidligere var den værste konkurrent British Airways, men sidenhen er Norwegian også kommet på banen med billige billetter.

Stifteren af Virgin Atlantic, Richard Branson, siger:

Da jeg startede Virgin Atlantic ønskede jeg at udfordre status quo og gøre flyvning fantastisk – ligegyldigt hvilken kabine man sidder i – og det er stadig tilfældet i dag. Vi har derfor startet en investering til flere hundrede millioner Pund for at omdanne Virgin Atlantics Economy kabine til den bedste et selskab fra Storbritannien kan tilbyde og samtidig sætte barrieren for andre.

Ligegyldigt hvilket trin man vælger, så er mad og drikkevarer med i prisen, ligesom der er et USB stik og et underholdningssystem.  Tæpper, puder og headset er også gratis. Der er ligeledes mulighed for adgang til internettet i alle fly.

I Economy Delight får man et sæde på en sædeafstand på hele 34 tommer, hvilket er langt over standarden på economy class. Virgin Atlantic er i gang med at installere op til 36 Economy Delight sæder i deres flåde. Foruden håndbagage kan man også checke et styk bagage ind på op til 23 kg, ligesom man kan reservere et sæde gratis, når man booker. Man har også mulighed for premium checkin og priority boarding.

Economy Classic er for eksempel beregnet til familier, som gerne vil sidde sammen., da sædereservation er med i prisen og kan ændres løbende. Man får ligeledes mulighed for at checke et styk bagage ind. Til gengæld er sædeafstanden reduceret til 31 tommer.

Economy Light er for dem, som vil rejse billigst muligt og kan nøjes med håndbagage. Sædeafstanden er 31 tommer. Man kan først reservere et sæde 24 timer før afgang. I modsætning til de to andre Economy billetter, så kan man ikke få refunderet eller ændret sin billet. Economy Light svarer nogenlunde til SAS Go Light, men med alkoholiske drikkevarer inkluderet. British Airways tilbyder ligeledes et basic economy produkt, hvor man betaler for bagage og sædereservation på transatlantiske ruter. I modsætning til de billigste Norwegian billetter, så får man hos Virgin også gratis mad og drikke.

”Premium Economy” bibeholdes i en separat kabine, men omdøbes til ”Premium”, ligesom ”Upper Class” forbliver intakt, hvilket betyder, at man nu har fem forskellige klasser at vælge imellem,

Fra foråret 2019 vil Virgin Atlantic begynde indrulningen af 12 nye Airbus A350-1000 fly.

Alle billeder er fra Virgin Atlantic

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Gustaf siger

  “I modsætning til de billigste Norwegian billetter, så får man hos Virgin også gratis mad og drikke.” https://goo.gl/vL5avv
  #EconomyLight #Insideflyerdk #EconomyDelight #EconomyClassic #VirginAtlantic

  Temmelig kluntet formulering når Norwegian nu er så flinke at sponsorer insideflyer.dk
  Man bider ikke hånden af den som fodre en.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Dette er ikke i konflikt, da det er fakta. Vi er også forsat objektive i vores vurderinger af de forskellige flyselskaber – uanset hvem der er vores sponsorer. Dette er vigtigt for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *