Singapore Airlines byder bonusbilletter til First Class og Business Class købt med SAS EuroBonus point velkommen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skrev tidligere på ugen at SAS bekræftede at du nu via dine EuroBonus point nu købe bonusbilletter på First Class og Business Class på Singapore Airlines. Noget der tidligere ikke var muligt på langruterne. Vi har også talt med Singpore Airlines om dette nye tiltag, som de byder velkommen.

Det er noget som flere af passagerne har spurgt om – især siden Singapore Airlines indsatte deres Boeing 777 med netop den nye kabine, som har deres nye First Class ombord. Udover First Class, så er der også en ny Business Class, Premium Economy og økonomi kabine ombord.

This slideshow requires JavaScript.

Vi har talt med Allan Hoffery, som er Sales & Communication Manager for Singapore Airlines i Norden om de nye muligheder for SAS EuroBonus medlemmerne. Han udtaler til InsideFlyer at:

Som en reaktion på den stigende efterspørgsel fra de af vores passagerer som bruger ruterne fra København og Stockholm og til Singapore, så er vi glade for at kunne annoncere at vi via vores Joint Venture samarbejde med SAS nu kan tilbyde EuroBonus medlemmerne muligheden for at benytte deres point til brug for en bonusbillet til vores First Class service mellem København og Singapore og retur.

Det samme gælder til vores Business Class service fra både København og Stockholm. Siden starten tidligere på ugen har vi set en stor efterspørgsel på vores First Class service fra København, men også på vores Business Class service.

Også mulighed for opgraderinger

General Manager for Singapore Airlines i Norden, Erwin Widjaja, støtter op om denne positive nyhed og der bliver tilføjet at det også er muligt at bruge EuroBonus på opgraderinger.

Derfor kan du købe en billet til Singapore Airlines og deres Business Class service og via EuroBonus point opgradere den til First Class service. Dette er endnu en positiv mulighed for EuroBonus medlemmer og noget der gør at du bør vurdere at bruge Singapore Airlines mere i fremtiden, da det giver mulighed for opgraderinger som f. eks. følgende:

  • Økonomi til Premium Economy
  • Premium Economy til Business Class
  • Business Class til First Class

Så bare det at kunne købe en almindelig billet og så opgradere den til en bedre klasse. Tricket er at du skal kontakte SAS EuroBonus og høre om der er ledige pladser til opgraderinger på netop den afgang du ønsker, inden du køber billetten.

Som vi har skrevet tidligere, så er det også muligt at prøve Singapore Airlines mest eksklusive produkt – First Class Suites. Dette kan du læse mere om på vores forum.

Så mange nye muligheder med dette tiltag, som gør det endnu mere attraktivt at samle EuroBonus point sammen og bruge dem på lidt luksus, som en rejse i Singapore Airlines First Class eller Business Class er.

InsideFlyer har som de eneste kunne offentliggøre en bekræftelse fra SAS og nu også Singapore Airlines om dette nye samarbejde, der hidtil havde været på rygtebasis.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *