SAS bekræfter nu officielt muligheden for at booke Singapore Airlines First Class for EuroBonus point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer kunne i går, som det første medie, fortælle at det nu var muligt at booke First Class billetter for SAS EuroBonus point. I dag kan vi fortælle at SAS til InsideFlyer bekræfter denne mulighed.

I de sidste dage har det været på rygteplan, men der har ikke været nogen officiel udtagelse fra SAS og EuroBonus. Vi har været i kontakt med SAS og InsideFlyer fået muligheden bekræftet.

Vi ser denne nyhed som en ny og klar forbedring af EuroBonus programmet.

Johan Mägi, som er Head of Community (EuroBonus) udtaler til InsideFlyer at:
Tilgangen til bonusrejser er en af de vigtigste fordele i EuroBonus. Fra årsskiftet lavede vi nogle forbedringer i tilgangen til bonusrejser med SAS og mange af vores ruter har oplevet en fordobling af antallet af bookede billetter. Vi er også glade for, at vi nu kan tilbyde endnu flere bonusrejser ved vores partnere i Star Alliance.
Bonusrejser i Business Class og First Class med Singapore Airlines er det nyeste vi har fået adgang til og har kunnet tilbyde vores medlemmer dette fra februar måned.
Så det bekræfter at SAS og Singapore Airlines har lavet en aftale om at EuroBonus point nu kan bruges til bestille First Class og Business Class billetter.
Vi har også i det sidste døgns tid haft kontakt til både SAS via telefonen for at spørger til tilgængeligheden, samt mange af vores forummedlemmer i både Danmark og Norge har været meget aktive for at finde ud af hvilke muligheder som er tilgængelige lige nu.

Hvordan skal bonusbilletterne bookes?

Som det er lige nu, så er der kun muligt at bestille en bonusbillet med Singapore Airlines via telefonen. Det samme gælder for alle andre bonusbilletter med Star Alliance partnere. Så har du pointene klar, så er det bare med at kontakte SAS EuroBonus. Du finder kontaktdetaljerne her.

Hvad koster det så?

Ved opkald til SAS fik vi at vide at priser er følgende (baseret på ruten mellem København og Singapore):

  • Business Class tur/retur er 140.000 EuroBonus point
  • First Class tur/retur er 190.000 EuroBonus point

Skatte og afgifter vil være godt 2.100,- kroner

Der er også andre muligheder, som et af vores norske forummedlemmer har fået booket. Han fik bestilt en tur fra Auckland til København via Singapore. Dette bliver så med Airbus A380 (de gamle suites) fra Auckland til Singapore og så Boeing 777 med den nye First Class fra Singapore til København.

Dette vil koste 240.000 EuroBonus point og godt 3.500,- kroner i skatter og afgifter.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål

Så skal du følge med på vores forum eller skrive en kommentar herunder. På vores forum er der mange erfarne rejsende og eksperter i EuroBonus, som kan hjælpe.

Gå til det danske forum her

Gå til det norske forum her

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *