Rejse Deal: Rejs med Singapore Airlines på din næste ferie – Priser fra 3.899,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines har i dag lanceret en ny runde af deres “The Great Getaway” kampagne. Med den kan du købe billigere flybilletter end normalt og priserne starter ved 3.899,- kroner.

Der er ganske mange attraktive destinationer at kigge på i denne nye Singapore Airlines kampagne. Hvis du ikke kan finde priserne, så kig forbi igen senere på dagen. Kampagnen er sat til at starte i dag og vi afventer forsat at Singapore Airlines hjemmeside er helt opdateret med kampagnen.

Gælder for alle klasser ud af København

Economy starter ved 3.899,- for en returbillet, Premium Economy starter ved 8.599,- kroner for en returbillet og Business Class starter ved 14.099,- kroner for en returbillet

Det er nok især Premium Economy som vi syntes er de mest attraktive, da de starter med en pris på 8.599,- kroner for en returbillet.

Se listen over destinationerne med deres fra prise her:

Som skrevet højere oppe, så er det især Premium Economy, som vi syntes giver god værdi for pengene.

Læs mere: Hvordan er det at rejse i Premium Economy med Singapore Airlines

Rejseperioden er fra 1. oktober 2019 og frem til 10. juni 2020 og du skal minimum være væk 7 nætter.

Du skal bestille dine flybilletter inden den 8. september 2019 for at kunne gøre brug af disse kampagnepriser.

Der er følgende perioder, hvor priserne ikke gælder:

  • Via CPH:  17DEC-23DEC19 & 27MAR-07APR20
  • Via STO: 17DEC-23DEC19 & 27MAR-07APR20 

Husk også: Tag et stopover i Singapore på turen

Hvordan er det at flyve med Singapore Airlines

Du starter ud med en flyvning direkte fra København og til Singapore med Singapore Airlines. Det er en flyvetur på lige under 12 timer og du flyver med måske verdens bedste flyselskab. Singapore Airlines er kendt for deres gode service fra “The Singapore Girls”  i alle kabiner, men flyver du i Business Class, så venter der dig en ekstra luksusoplevelse i luften.

Ved at flyve i Business Class med Singapore Airlines, får du et af de største sæder i luften. Du får det højeste servicenievau, hvor mad og drikke er i topklasse. Du får også en flad seng, så du ankommer frisk til Singapore. Du får flyvninger på din rejse til Australien eller New Zealand (og to hjem igen). Så du vil helt sikkert tænke tilbage på denne tur, hvor flyrejsen er en del af den samlede oplevelse.

Læs også: Singapore Airlines serverer dansk Michelin mad ombord

Flyver du i den nye Premium Economy, så får du ikke helt det samme som på Business Class, men bedre udvalg af mad og gratis champagne fra start til slut, end på Economy Class er en del af fordelene. Det kommer selvfølgelig oveni det større og mere komfortable sæde, som gør rejsen bedre. Ved at vælge Premium Economy, så får du en ekstra god værdi for pengene grundet høje komfort og service du har tilgang til.

Transfer i Singapore Changi Lufthavnen

At lave transfer i Singapore Changi lufthavnen er ganske nemt og ligetil. Du lander i den, ifølge Skytrax, bedste lufthavn i verden. Der er et godt udvalg af lounger, spisesteder og shopping. Dertil har lufthavnen gjort rigtig meget ud af at tilbyde andre faciliteter. Du kan derfor prøve ting som:

Din næste rejse?

Vi kan kun anbefale at din næste rejse går til enten Australien eller New Zealand. Det er to meget spændende destinationer og du kan læse lidt om Australien  i vores artikler her og om New Zealand her. At du så rejser med Singapore Airlines gør som sagt hele rejseoplevelsen bedre.

Vi syntes også at du skal udnytte muligheden for at tage et stop-over i Singapore den ene eller begge veje, så du på den måde får det maksimale ud af rejsen.

Du vil helt sikkert opleve at du ombord på flyet og i lufthavnen får en oplevelse, som er noget nær det bedste du kan.

Husk også at du kan optjene gode bonuspoint til enten Singapore Airlines eget program KrisFlyer eller til f. eks. Star Alliance partneren SAS EuroBonus. Point som kan bruges til opgraderinger eller bonusbilletter til Singapore Airlines First Class.

Du kan bestille dine flybilletter på Singapore Airlines hjemmeside eller herunder via Momondo:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *