Nyd ferien i Dubai endnu mere med Emirates Pass

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går kunne vi fortælle om det fornyede familieprogram hos Emirates. Praktisk hvis nogen i familien savner blot et par miles i Skywards-programmet, for eksempel til en opgradering. Nu har Emirates noget interessant når du skal flyve til Dubai. ‘Emirates Pass’ er tilbage igen.

Emirates Pass

Emirates gør alt for at overbevise rejsende om at besøge Dubai i De Forenede Arabiske Emirater eller resten af landet. Derfor er ‘Emirates Pass’ tilbage igen efter sidste års succes. ‘My Emirates Pass’ ændrer dit boardingkort til det eksklusive Emirates Pass, som giver dig forskellige rabatter og tilbud i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad, hvordan, og hvornår?

Vil du bruge Emirates Pass? Det kan du, hvis du rejser til Dubai mellem 1. juni og 31. august 2018. Ved fremvisning af dit boardingkort og pas kan du nyde tilbud og rabatter på forskellige attraktioner.

Med Emirates Pass får du rabatter og tilbud mere end 250 steder. Du skal tænke på restauranter, forlystelsesparker og luksuriøse kurbade. Det nye er, at du nu kan nyde rabatter i mange forskellige butikker og forretninger. På denne hjemmeside kan du se alle rabatter og tilbud, som Emirates Pass kan tilbyde. Det er en lang liste!

Oplev Emiraterne

Med Emirates Pass giver derfor den lille ekstra fornøjelse af din rejse i Dubai eller andre steder i De Forenede Arabiske Emirater. Vi har tidligere bragt en destinationsguide til Dubai, med de vigtigste attraktioner og oplevelser. Har du aldrig været der? Så er det helt sikkert rart at have en længere flyskifte, eller besøge resten af landet.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *