My Emirates Pass er tilbage med mange fordele i Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

My Emirates Pass fra Emirates er tilbage til den kommende sommerperiode. Med denne “pass” kan du få rabat på mere end 500 steder i og omkring Dubai og i De Forenede Arabiske Emirater.

My Emirates Pass giver rabatter som går op til 50% og gælder for butikker, forlystelsesparker, kurbade, restauranter og meget mere. Rabatrrdningen ligner den fra de forrige år til forveksling.

Du kan bruge My Emirates Pass, hvis du har fløjet til Dubai med Emirates. Derefter har du brug for dit boardingkort, på papir eller på din mobil, og et identitetsbevis, når du skal bruge rabatten. Passet er gyldigt mellem 1. maj og 31. august 2019 og kan bruges ubegrænset i den periode.

My Emirates Pass i sommerperioden

Du kan finde alle fordele på denne side hos det arabiske flyselskab. Der er et antal steder, der er af interesse for de fleste turister, som for eksempel:

  • 20% rabat på Atlantis
  • 20% rabat på Yas Waterworld Abu Dhabi & Ferrari World
  • 28% rabat på Ski Dubai
  • 25% rabat på Dubai Aquarium
  • 40% rabat på Dubai Ice Rink
  • 20% rabat på MOTIONGATE

I butikkerne får du ofte 20% rabat og for restauranter går rabatten op til 50%. Vi henviser dig til denne hjemmeside for alle vilkår og betingelser for denne kampagne; Disse er nederst i FAQ.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *