British Airways med halv pris på bonusrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Frem til den 21. november 2019 kan medlemmerne af British Airways Executive Club købe bonusrejser med op til 50% i rabat. Det gælder på alle deres ruter og klasser. Så har du Avios på kontoen, så er det nu du skal handle.

Denne nystartede kampagne, som British Airways har started vil helt sikkert gøre det svært at finde ledige bonuspladser. Så vi anbefaler at du ikke venter for længe med at søge efter dine bonusrejser. Det er først til mølle.

Det er “kun” på deres World Traveller (Economy) og World Traveller Plus (Premium Economy) at du får de 50% i rabat. På Club World og First Class er der kun 10% i rabat.

Det eneste du skal sikre dig er at du bestiller inden den 21. november 2019. Rejsen skal være begyndt inden den 30. april 2020.

Eksempel:

På en rejse fra London til New York i World Traveller skal du normalt bruge 26.000 Avios for en returbillet. Med rabatten på de 50% kan du lige nu nøjes med 13.000 Avios. For en rejse i Club World til samme destination giver de 10% rabat en pris på 90.000 Avios. Du skal forsat betalt for skatter og afgifter, hvilket mange gange er grunden til at det ikke kan betale sig at bruge Avios på rejser ud af London, da det ofte koster så meget at det bedre kan betale sig at købe en flybillet for kontanter. Men med 50% rabat i Avios, så kan det for nogle give mening.

Vi syntes det især er for rejser i World Traveller Plus (Premium Economy) der kan give den bedste mening og værdi for dine Avios. Da denne klasse også giver 50% i rabat, så vil det modvirke den høje skat der er på rejser ud af London.

Faktisk giver de kun 10% rabat i Club World (Business Class) og First Class også en god værdi. Trods den lave procent er besparelsen på 10.000 Avios (Club World) og 13.600 Avios (First Class) faktisk med til at gøre dette til en endnu bedre bonus deal, da købsprisen i kontanter er så høj som den er.

Kan du ovenikøbet finde bonusrejser i højsæsonen, som for eksempel her i december eller til vinterferien, så bliver værdien endnu bedre. Der er købsprisen for billetten i kontanter højere, men Avios prisen ændrer sig ikke. Den kigger kun på High Peak og Low Peak priser.

Så lav dine egne beregninger for hvornår du skal rejse. Men skynd dig – der er mange som kigger lige nu, da nyheden om kampagnen er ude. Det er nok især på Club World (Business Class) som folk kigger efter.

50% flere Avios når du køber point

Sammen med denne kampagne, så tilbyder British Airways også at du kan købe Avios for kontanter og få 50% ekstra Avios. Du kan købe fra 1.000 Avios og op til 200.000 Avios. Så køber du 200.000 Avios vil du få ekstra 100.000 Avios ind på kontoen. Læs mere her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *