British Airways med op til 50% rabat på bonusbilletter – Gælder alle klasser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways flyver til flere og flere destinationer og flyene er ikke fulde. Derfor er det positivt at se at de nu også tilbyder op til 50% rabat på bonusbilletter der er booket frem til den 13. oktober 2020.

Dette var ventet og vi er sikre på at flere flyselskaber følger med (gør SAS mon tro dette?). Det er ganske positivt at se at British Airways tilbyder op til 50% rabat på deres bonusbilletter på alle ruter og i alle klasser.

Rejseperioden er frem til den 30. juni 2021 og du skal blot have booket din bonusbillet inden den 13. oktober 2020.Der er forskel på hvad rabatten er på de korte og mellemlange ruter og langruterne. Her er rabatsatsen:

  • Få 25% rabat på korte og mellemlange ruter
  • Få 50% på alle langruter

Det betyder at en bonusbillet i økonomi (World Traveller) fra London og til Los Angeles i kampagneperioden koster 30.000 Avis og til Dubai vil den koster 25.000 Avios. For samme tur til Los Angeles i First Class så vil du kunne nøjes med kun 85.000 Avios.

Eksempel på de 50% rabat på Avios på ruten London til Los Angeles.

Dertil skal du betale for skatter og afgiver. Disse er traditionelt ganske dyre når det er med afrejse fra London eller England i det hele taget. Så prøv at undersøge om det ikke er billigere at købe flybilletten i stedet for. Især hvis det er økonomibilletter der er tale om.

Læs alle detaljerne på British Airways hjemmesiden her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *