British Airways nye catering

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways har tilpasset serveringen af mad og drikke ombord på flyet til de nye retningslinjer. I denne artikel får du et overblik over cateringen ombord på selskabets fly.

Flyselskaberne er begyndt at genoptage deres flyvninger. Det gælder naturligvis også British Airways. Og vi begynder nu at se, hvordan selskaberne justeret deres servering af mad og drikke ombord til den nye situation med COVID-19. Mange flyselskaber har haft en meget begrænset catering i de sidste uger. Men heldigvis er det begyndt at ændrer sig. Vi har tidligere skrevet om catering hos Lufthansa og SWISS, hvor selskaberne i øjeblikket vender tilbage til det normale.

British Airways nye catering på alle klasser

British Airways har genoptaget serveringen af mad og drikke ombord. Men man ønsker at minimere kontakten mellem besætning og passagerer. Derfor serveres alle måltider i en madkasse, som vi ofte kender fra flyvninger på økonomi klasse. Denne servering er indført på alle klasser og på alle flyvninger.

Lang distance

First class

Ændringen i serveringen er ganske stor for passagererne på første klasse. Hele måltidet serveres i små madkasser. Den varme ret kommer dog i en kasse for sig selv. Eftermiddagste serveres, når du ønsker det. Hver passager får en flaske vand serveret sammen med madkassen. Du kan få både juice, forskellige læskedrikke og naturligvis alkoholiske drikkevarer. Vin og champagne serveres i de små flasker, du kender fra Club Europe.

British Airways First Class Catering

Business class

Måltidet på business class på langdistancefly er samlet in en enkelt madkasse. Du har samme udvalg af drikkevarer som på første klasse.

British Airways Club World Catering

Premium economy class

Normalt tilbyder British Airways en bedre catering til passagererne på premium economy end til de rejsende på den rene økonomiklasse. Dette kan selskabet ikke garantere lige nu. Madkassen indeholder normalt en salat, en varm ret, vand og en lille dessert.

Økonomiklasse

På økonomiklasse får du om morgenen serveret en croissant, yoghurt og en snack.

Kort distance flyvninger

Club Europe

På selskabets business class (Club Europe) vil der atter være et udvalg af både alkoholiske og ikke alkoholiske drikkevarer. Dermed får passagererne nu et meget større udvalg end den flaske vand, selskabet tidligere har serveret. Der er også en madkasse, som fremgår af billedet nedenunder.

Økonomiklasse

Indtil nu har British Airways passagererne på økonomiklasse skulle betale for mad og drikkevarer. Dette er midlertidigt ændret. Hver passagerer vil få udleveret en gratis flaske vand og en snack

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen Hager og bragt på vores amerikanske søsterside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *