British Airways præsenterer ny Avios partner: Vistara

British Airways ny Avios partner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med Avios’ pointprogram er det muligt, at trylle hverdagsindkøb, hotelophold, køb af flybilletter m.v. om til rejseoplevelser. Nu har det engelske flyselskab British Airways netop lanceret nyheden om en ny Avios partner: Det indiske indenrigs flyselskab Vistara. Som en del af den nye aftale, kan passagerer booke pladser ombord på flyet og samtidigt kan bagagen chekkes ind hele vejen igennem til den endelige destination.

Det indiske flyselskab Vistara

Med den nye aftale kan British Airways’ passagerer nu besøge 13 nye destinationer i hele Indien: Ahmedabad, Amritsar, Bhubaneswar, Chandigarh, Goa, Kolkata, Kochi, og Pune.

Rishi Kapoor, British Airways’ Alliancechef, siger i en pressemeddelelse:

Vi har fløjet til Indien i mere end 90 år, så det er utroligt glædeligt for os, at kunne præsentere det nye partnerskab med et sådan velrespekteret flyselskab. Vi har igennem noget tid gerne villet udvide vores netværk i Indien, og det at have Vistara med som ny partner, er godt nyt for vores kunder og for virksomheder med base i disse vigtige byer. Uanset om man vil nyde strandlivet i Goa, udforske Kochi eller besøge templer og andre kulturelle steder i Amritsar, åbner dette partnerskab også op for et væld af nye turismedestinationer.

Booking af rejser til Indien kan ske på www.ba.com og med rejse fra den 27. september 2018.

Optjen Avios points og Tier Points hos Vistara

Ifølge pressemeddelelsen vil British Airways Executive Club medlemmer kunne optjene points hos både Avios og Vistara, så længe man husker at booke “BA” fly. Der er endnu ingen forlydender om, hvorvidt det er muligt for medlemmer at bruge Avios points hos Vistara. Det kan håbes, at det kommer i nær fremtid.

British Airways American Express

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *