Nyhed: Optjen SAS EuroBonus-point til din flyrejse når du holder møder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Gaest.com er gået sammen med SAS EuroBonus og tilbyder EuroBonus-medlemmer Ekstrapoint når de booker lokaler til for eksempel møder, workshops eller interviews på Gaest.com – dette er endnu en første for den spirende MeetTech startup.

I et dristigt forsøg på at tiltrække flere forretningsrejsende er Gaest.com, mødelokalernes svar på Airbnb hvor man kan finde og booke unikke og anderledes steder at mødes, gået  sammen med et af Europas største loyalitetsprogrammer, SAS Eurobonus. De mere end 5 millioner medlemmer af SAS EuroBonus kan nu optjene 50 EuroBonus Ekstrapoint for hver 100 kr. de bruger på Gaest.com.

Ifølge Gaest.com medstifter og CEO, Anders Boelskifte Mogensen, er dette en første for startuppen.

Vi er den første online markedsplads for møder der går sammen med et veletableret flyselskabs loyalitetsprogram som EuroBonus – og dette er kun det første af mange partnerskaber vi vil annoncere i den nærmeste fremtid. SAS EuroBonus er særdeles anerkendt på vores nordiske hjemmemarkeder, og hvad der er endnu bedre er, at dette partnerskab gør det muligt for os at ramme de kunder der har allermest brug for vores produkt, nemlig de travle forretningsrejsende.

Sådan ser bookingssiden ud på Gaest.com. For hver 100 kroner du bruger optjener du 50 EuroBonus-point.

Byt workshops til gratis flyrejser

Når EuroBonus medlemmer besøger Gaest.com kan de se hvor mange EuroBonus Ekstrapoint, de vil optjene inden de booker et lokale, som gør det nemt for dem at tage denne faktor med i deres valg.

Chris Sørensen, som er medstifter og Chief Architect i Gaest.com siger:

Det er lykkedes os at skabe en oplevelse der giver brugerne omgående feedback på hvor mange point de kan optjene mens de booker.

I forsøget på at hjælpe brugerne med at forstå hvordan møder kan føre til EuroBonus Ekstrapoint præsenterer Gaest.com et par autentiske eksempler der spænder fra hvordan en 2 dages workshop eller et bestyrelsesmøde udløser EuroBonus Ekstrapoint, der kan indløses på gratis flyrejser eller filmleje.

Eksempel på antallet af de EuroBonus-point som du kan optjene ved et to-dages møde.

Fra Danmark og videre ud i verden

SAS EuroBonus er et verdensomspændende flyselskabs loyalitetsprogram, men partnerskabet med Gaest.com er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt når der bookes lokaler i Danmark.

Anders Boelskifte Mogensen forsætter:

Det er vigtigt for os at teste og justere partnerskabet i vores hjemmemarked først”, . “Men det er kun et spørgsmål om tid før vi udvider dette tilbud til forretningsrejsende på et eller flere af vores 16 markeder.

Læs mere om hvordan du optjener EuroBonus Ekstrapoint på Gaest.com

Om Gaest.com

Gaest.com er en af verdens største online platforme til at opdage, udleje og booke unikke lokaler til møder, workshops, interviews, osv. – kun fantasien sætter grænser. Siden stiftelsen i Aarhus, Danmark i 2015 med kun en håndfuld virksomheder, er den prisbelønnede virksomhed vokset til at inkludere mere end 3.000 lokaler på 16 større markeder. Læs mere om Gaest.com her.

Forsiden af Gaest.com

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *