British Airways strejken aflyst af fagforeningen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Noget overraskende har fagforeningen BULPA aflyst strejken den 27. september hvor alle British Airways piloter ellers var omfattet. Det efterlader British Airways med et interessant problem.

Problemet som British Airways står i er at de allerede proaktivt har aflyst alle flyvninger den 27. september. Det gjorde de lige før weekenden for at sikre sig at det skete 14 dage før strejkedagen.

Læs mere: Læs hvorfor det var vigtigt for British Airways at aflyse afgange 14 dage før

Nu står British Airways så med en dag, hvor alle passagerne er blevet ombooket eller har fået deres penge tilbage. Hvis de vælger at køre trafikprogrammet som normalt, så vil der være rigtigt mange fly der ikke har mange passagere eller nogle vil måske være tomme.

Vi forventer at de vil lade trafikprogrammet kører og så kontakte kunderne og ombooke dem til deres oprindelige afgange i alle det tilfælde som er muligt.

Trækket fra fagforeningen BULPA er overraskende. De skriver følgende:

The British Airline Pilots Association has today called off the next strike scheduled for 27th September in the dispute between British Airways and its pilots.

BALPA said the strikes on 9th and 10th September had demonstrated the anger and resolve of pilots. It was now time for a period of reflection before the dispute escalates further and irreparable damage is done to the brand.

BALPA hopes BA will now change its approach and negotiate seriously with a view to ending this dispute.

BALPA General Secretary, Brian Strutton, said:

“Someone has to take the initiative to sort out this dispute and with no sign of that from BA the pilots have decided to take the responsible course. In a genuine attempt at establishing a time out for common sense to prevail, we have lifted the threat of the strike on the 27th September.

“BA passengers rightly expect BA and its pilots to resolve their issues without disruption and now is the time for cool heads and pragmatism to be brought to bear. I hope BA and its owner IAG show as much responsibility as the pilots.”

Should BA refuse meaningful new negotiations, BALPA retains the right to announce further strike dates.

Så BULPA mener at de har vist piloternes styrke og sammenhold ved at strejke i de to dage i starten af september og derfor vil de opfordre til dialog og forhandling og ikke eskalere sagen yderlige med endnu en strejke.

Dog forbeholder de sig at offentliggøre nye strejkedage, hvis British Airways ikke er villige til forhandling.

Men konklusionen er lige nu – der bliver ingen strejke den 27. september – men hvad British Airways ender med at gøre bliver spændende at følge.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Så hvem er det lige der lader passagerne i stikken med deres håndtering af strejke varsler. Med SAS’s metode vil ingen passager have været berørt udover dem som udnyttede muligheden for gratis ombookning eller refundering.

    Der er altid en chance for at en strejke bliver aflyst, og det er ikke første gang at de engelske fagforeninger har aflyst en strejke, så BAs strejke håndtering gør bare en dårlig situation endnu dårligere og lader virkelig en masse passager i stikken.

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Det lader til at halvdelen af trafikprogrammet bliver gennemført. Så det lykkedes ikke at få genetableret alle de aflyste flyafgange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *