British Airways tilbyder virtual reality af deres Club World Cabin

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De rejsende med British Airways har nu mulighed for at få en forsmag på, hvordan det er at flyve Business Class, da flyselskabet tester VR (virtual reality) ved check-in skrænterne i Heathrow Terminal 5.

Hvis aldrig man har prøvet at flyve Business Class med British Airways før, kan man nu få en forsmag på, hvordan det er. Ved British Airways Check-in skrænter i Heathrow lufthavn kan man nemlig få lov at se og opleve Business Class kabinen gennem virtual reality.
Efter man har fået 360° rundvisning i Club World-kabinen, kan passagerene vælge at opgradere deres oprindelige sæde til et business class sæde. Herefter får man så lov til at nyde oplevelsen i virkeligheden. Vælger man at opgradere sit sæde til British Airways Club World Cabin, kan man se frem til ekstra plads, lie-flat sæde og god mad i restaurant-stil.

British Airways’ kundechef i Heathrow Lufthavn Tom Stevens udtaler:

Jeg er meget begejstret over, at British Airways er det første britiske flyselskab, der bruger teknologien. Tilbagemeldingen fra kunder, der har prøvet vores VR af, har været utrolig positivt; de elsker, at have muligheden for at få et smugkig på vores business class kabine inden de vælger at opgradere

Herunder er et par billeder fra British Airways VR

VR Headsets at T5 – Showing Club World Cabin for an attempt to get customers to upgrade.
Taken: 18th December 2018
Picture by: Stuart Bailey

 

VR Headsets at T5 – Showing Club World Cabin for an attempt to get customers to upgrade.
Taken: 18th December 2018
Picture by: Stuart Bailey
Copyright: British Airways
Copyright: British Airways

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *