British Airways afprøver VR-underholdning om bord

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagerene hos British Airways har nu mulighed for, at afprøve en ny 3D biografoplevelse ombord. Det nye virtual reality er dog kun tilgængeligt for passagere der flyver på first class.

Fra nu af og frem til udgangen af 2019, vil passagerer der rejser på udvalgte afgange fra London Heathrow til New York JFK, kunne nyde et udvalg af prisvindende film, dokumentarer og rejseprogrammer i enten 2D, 3D eller 360° format.

De nye virtual reality headset med navnet AlloSky, er produceret af VR eksperterne SkyLights, giver passagerene mulighed for, at fordybe sig fuldstændigt i 3D-oplevelsen, uanset hvilken position man sidder i. Oplevelsen fungerer endda også, når man f.eks. benytter lie-flat sæderne.

British Airways er det første britiske flyselskab, der tester teknologien og de har b.la. samarbejdet med flere forskellige eksperter. Dette har man gjort for at udvikle en række terapeutiske programmer. Herunder guidet meditation og lydterapi, som er specielt designet til folk med flyskræk.

Vi ser altid på den nyeste teknologi for at forbedre passagerenes oplevelse på jorden og i luften. VR har magten til at revolutionere underholdning under flyvningen og vi er virkelig glade for, at afprøve disse nye VR briller, da de skaber en unik og uforglemmelig rejse for vores first class passagerer.

Sajida Ismail, Head of Inflight Product hos British Airways

Tidligere i år afprøvede British Airways også VR teknologien I London Heathrow, Terminal 5. Dette gav passagerene mulighed for, at få et glimt af Club World-kabinen gennem virtual reality. Dette kan du læse meget mere om her.

Kilde: British AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *