British Airways vil nu kræve negativ COVID-19 test før passagerne kan flyve med dem

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke nemt at rejse i disse tider og flyselskaberne vælger også deres egne tiltag for at skabe mere tryghed i og omkring rejsen. British Airways indfører nu krav om COVID-19 test for at du kan rejse med dem.

Vi har set Emirates gøre dette tidligere på udvalgte destinationer, så det er ikke nyt. Men British Airways er det første store europæiske flyselskab som vil indføre krav om fremvisning af en negativ COVID-19 test for at du kan rejse med dem.

Tiltaget som British Airways vil starte er en “pre-flight test”. Det skal såre simpelt forståes at du skal kunne fremvise en negativ test inden du kan flyve med dem.

I England vil British Airways samarbejde med den store Apotekerkæde Boots.

Der er forsat ikke nogle oplysninger om det vil gælde for flyvningerne fra Danmark og til London eller nogle af de andre engelske destinationer. Så der må vi venter lidt endnu med at få det afklaret. Det samme gælder kravene til testen. Er det certifikat som du nu kan få i Danmark via Coronaprover.dk (og borger.dk) godt nok eller kræver det noget andet. Disse ting afventer vi en afklaring fra British Airways.

Hold dig opdateret hvis du skal med British Airways

Hvis du har planer om at flyve med British Airways, så anbefaler vi at du holder dig opdateret løbende om dette test krav. Det ser ud til at det vil træde i kraft inden for den næste måneds tid.

Tak til God Save the Points for informationen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *