Emirates introducerer 1500 nye måder at tjene Skywards Miles på

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Medlemmer af Emirates Loyalitetsprogram, kan nu tjene tusindvis af miles, mens de handler online.

Det prisbelønnede loyalitetsprogram tilhørende Emirates og flydubai, Emirates Skywards, har introduceret 1500 nye måder at tjene Miles på, samtidig med at man handler i et stort udvalg af populære netbutikker med amerikanske og britiske mærker.

Tjen Miles mens du shopper på nettet

Gennem Emirates’ app eller på Emirates’ egne hjemmeside kan Skywards-medlemmer vælge og vrage i tilbud på tværs af kategorier som mode og skønhed, elektronik og livsstil. Medlemmer skal blot logge ind med sin Skywards-konto og fortsætte til netbutikkens egen hjemmeside for at fuldføre købet. For hvert britisk pund som bliver brugt kan medlemmer tjene op til 15 Miles, og for hver amerikansk dollar op til 12 Miles.

Massivt udvalg af netbutikker

Skywards-medlemmer kan handle i over 1500 amerikanske og britiske netbutikker for at optjene Miles, heriblandt blandt andet Apple, Asos, Nike, Bose og RayBan. 

Emirates Skywards’ 27 millioner medlemmer kan tjene og bruge Miles på et stort udvalg af varer og tjenester, heriblandt flybilletter og opgraderinger, hotelovernatninger, billetter til sport- og kulturarrangementer og meget mere.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *