Brug hotelværelser som et billigt kontor

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I øjeblikket sidder det meste af kontorfolket hjemme og forsøger at få hverdagen til at hænge sammen via telefonen, Skype og e-mail. Med familien i baggrunden kan telefonmøder og effektivitet godt være udfordret. Når kontoret forsat er lukket er der en mulighed – brug et hotelværelse som et billigt kontor.

I løbet af en uge, så kan det være vigtigt med ro omkring en. Der kan være et vigtigt møde med en samarbejdspartner eller et webinar som skal afholdes. Du kan ikke bruge kontoret som du plejer og pladsen i huset og lejligheden gør at du ikke kan få ro uden at sende resten af familien udenfor.

Løsning er her – ikke at den er ny – men det er blevet ganske aktuelt og meget billigt. Nordic Choice Hotels, som for eksempel det store Clarion Hotel Copenhagen Airport, har nu mulighed for at du kan få et hotelværelse for kun 295,- kroner om dagen. Det gælder fra klokken 07:00 og frem til 19:00.

Lej et hotelværelse som kontor for kun 295,- kroner om dagen.

I Danmark er der to hoteller, osm du kan benytte dig af. Det ene er som sagt Clarion Hotel Copenhagen Airport og det andet er Skt. Petri.

Hvad er inkluderet?

Tilbuddet fra Nordic Choice Hotels gælder kun på udvalgte hoteller og kan frit afbestilles op til ankomstdagen.

Du har adgang til værelset mellem kl. 7.00-19.00 på ankomstdagen. WiFi og kaffe er inkluderet. Morgenmad er ikke inkluderet.

Der er mulighed for room service, så du kan få frokosten leveret på dit værelse og dermed ikke bruge tid på dette eller risiko for at være for tæt på andre.

Indtil videre gælder det frem til den 8. april 2020.

Læs mere om tilbuddet her.

Kommentarer

  1. Steen Dyrstad siger

    Hmm? Er det ikke med til at øge risikoen for smittespredning og i strid med “Bliv Hjemme” instrukserne?

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Hvis du checker ind alene og er alene på det hotelværelse, så er det vel ikke i strid med de anbefalinger som er givet. Der er jo helt sikkert også gjort mere rent end på en gennemsnitlig arbejdsplads vil jeg formode. Der er jo kun kontakt med andre under check in og check out, hvilket kan gøres fra sikker afstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *