Brussels Airlines indgår samarbejde med stjernekokken Tim Boury

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brussels Airlines indgår et kulinarisk samarbejde med den belgiske kok Tim Boury fra Restaurant Boury i Roeselare.
Tim Boury, kåret som Årets Kok i 2017, skal igennem 2020 skabe en gastronomisk oplevelse for Business Class-passagerene på deres langdistanceflyvninger.

Gennem samarbejdet med Tim Boury, der modtog en score på 17,5/20 i den gastronomiske guide Gault & Millau, ønsker Brussels Airlines som ambassadør for Belgien, at dele det bedste af landet med resten af verden.

Jeg har valgt at tage udfordringen op med, at udvikle den samme kulinariske oplevelse i 10.000 km højde, som man får i min restaurant. Smagen på retterne skal være så identisk som muligt, med det der bliver serveret “på jorden”. Måden det er tilberedt og præsenteret på, er også meget vigtigt. Det var et meget udfordrende projekt, men jeg er overbevist om, at vi har formået at præsentere fire smagfulde menuer til Brussels Airlines’ passagerer fra januar 2020.

Tim Boury, Head of Boury Restaurant

Fra 1. januar 2020 vil Tim Boury sammensætte en ny menu til rejsende på Business Class. Boury ønsker at benytte sig af både sæsonbestemte og regionale produkter fra Belgien, så passagerene kan smage det bedste af Belgien.

Menuen fra januar til marts 2020.

Menu

Fra januar til marts kan Business Class-kunder der rejser fra Brussels til Afrika eller Nordamerika, forvente følgende;

– Old Farmdal-creme fra Roeselare som en aperitif.

Dette efterfulgt af en brioche med røget ål og cikorie eller langtidskogt kalvekød.

Som hovedret tilbyder Tim et valg mellem følgende;
– Kalvekød med fondant kartofler, blomkål og rosenkål.
– Havtaske med græskar, vadouvan og vild ris.
– Risotto med vilde svampe.

Som afslutning på menuen kan passagerene vælge imellem Van Trichts udvalg af oste eller Bourys dessert af hvid chokolade, solbær og banan.

Ud over sine egne retter tager Tim også sin egen Flavas-øl og LAVAS Gin med om bord. Flavas øl er denførste øl fra Boury Bottled og blev bl.a. skabt baseret på de samme smage og ingredienser fra Tims køkken.

Sammen med sin kone Inge Waeles, grundlagde Tim Boury restauranten Boury i Roeselare i 2010. Et år efter åbningen fik Boury allerede sin første Michelin-stjerne.
I 2016 flyttede restaurant Boury til et nyt sted i Roeselare, hvor det nu også er muligt for gæsterne, at overnatte i et af værelserne. Efter flytningen blev Tim valgt af Gault & Millau som “Årets kok 2017” og holdet modtog derudover deres anden Michelin-stjerne.

Kilde og billeder: Brussels Airlines

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *