Brussels Airlines udvider The Loft lounge

Brussels Airlines The Loft lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brussels Airlines udvider sin The Loft lounge i hjemmelufthavn Zaventem ved Brussels. Efter selskabets eget udsagn er loungen en stor succes. Loungen blev åbnet i 2014 og skal allerede udvides.

På grund af stigende passagerantal og ønsket om at forbedre komforten for besøgende arbejder Star Alliance-medlemmet sammen med flere virksomheder for at fornye loungen. Kapaciteten hæves hermed med 66% til et samlet areal på 2.040 kvadratmeter. Et rum på 800 kvadratmeter bliver designet af Lexus ifølge en japansk tradition og fungerer som en udstilling af mærket. Der er også et massageværelse med de samme Panasonic relaxstole, som findes i biler af mærket.

Brussels Airlines The Loft lounge

Det belgiske luftfartselskab har samarbejdet med sanitetsproducent Grohe om et spa med 11 badeværelser, et dampbad og lysterapi. For at falde til ro efter afslapningen er der også 5 soveværelser, inspireret af de nye longhaul kabiner, der introduceres i slutningen af dette år. Der vil også være et spillerum og endda et poolbord.

At man er i Belgien kommer hovedsagelig frem i mad- og drikkevarerne. På den belgiske bar kan gæsterne tappe forskellige øl fra AB InBev. Cateringselskabet Newrest tilbyder belgiske snacks, Rombouts kaffe og Neuhaus chokolade.

For Miles & More HON Circle medlemmer er der et separat VIP-område med belgisk og international kunst.

Brussels Airlines The Loft lounge
I lokalet til HON Circle-medlemmer bliver catering leveret i et Miele-køkken

Den renoverede og udvidede lounge åbner i begyndelsen af juni. Ud over Star Alliance Business Class passagerer og Gold medlemmer, samt Miles & More Frequent Travelers, bliver loungen også brugt af Emirates, Etihad, Air Malta og Finnair.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *