Er dette Business Class sædet som British Airways afslører i morgen?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I løbet af weekenden er der sat gang i rygter og gætterierne på hvordan det nye Business Class sæde som British Airways mandag afslører kommer til at se ud.

Det hele startede med at British Airways i løbet af weekenden har udsendt følgende 4 billeder på deres sociale medier:

This slideshow requires JavaScript.

Dermed startede gætterierne og der er skrevet og gættet løs hele weekenden. Derfor kommer vi også med vores gæt på hvilket sæde det er British Airways i morgen vil afslører og som sandsyneligvis får debut når deres første Airbus A350 bliver leveret.

Læs mere: Deltag i debatten og gætterierne på vores forum her

Vi gætter på Rockwell Collins og deres Super Diamond Business Class

Ud fra de billeder som British Airways har teaset i løbet af weekenden og de forskellige forslag som der er blevet gættet på i løbet af weekenden, så falder vores gæt på at British Airways har valgt en tilpasset version af det såkaldte Super Diamond Business Class sæde fra firmaet Collins Aerospace (reelt samarbejde mellem Collins Aerospace, Panasonic, Formation Design Group og Teague).

This slideshow requires JavaScript.

Som det ses findes det også med en version, som har en dør og dermed sikre at du er fuldstændig privat.

Det er noget vi har set da Qatar Airways som de første introducerede deres Qsuite, som nok er det bedste Business Class produkt på markedet i øjeblikket.

Læs mere: Se vores test af Qatar Airways Qsuite, som vi testede som en af de første

Du kan se en video af sædet her, da det blev lanceret i 2016:

Vi får det at se i morgen når British Airways afslører det klokken 11:15 CET. Men det er ganske vildt hvis det ender med at passe, og der er en dør med til hvert sæde. Dette vil i hvert fald også gøre forskellen mellem Club World (Business Class) og deres First Class ganske minimal. Så dette vil også skabe en klar forventing om at der skal ske noget på dette område.

British Airways var for over 10 år siden “First Mover” med lie flat og andre ting med deres nuværende Club World sæde. Vil de være “First Mover” igen eller blandt de første?

Links til mere info her og her.

Hvad er dit gæt?

Forsidefoto: Collins Aerospace og Panasonic + Teague

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *