BWH Hotel Group udvider med Hotel Astoria

Hotel Astoria København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotel Group fortsætter med at ekspandere i Danmark og udvider nu porteføljen med yderligere et hotel, nemlig Hotel Astoria i København. Hotellet, som har været lukket i snart halvandet år, har fået nye driftsansvarlige og står nu over for en omfattende opgave, hvor målet er at genetablere hotellets glans med fokus på historie og design.

Hotellet, som blev bygget i 1934 – dengang som Københavns første luksushotel – bliver BWH Hotel Groups første hotel i Danmark indenfor BW Signature Collection. Med sin centrale placering på det populære Vesterbro og med en bygning fuld af historie, dansk design og arkitektur er det tydeligt at det er et hotel, som kommer til at tiltrække såvel weekendgæster som forretningsrejsende.

Danmark er et vigtigt marked for os og med Hotel Astoria BW Signature Collection har vi en komplet portefølje i København indenfor alle vores segmenter. Vi er overbeviste om at vores venner hos CIC Hospitality kommer til at løfte hotellet til at blive flittig omtalt og hurtigt sat på det danske hotelkort.

Johan Michelson, Adm. Direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.

Det er den norske hotelvirksomhed CIC Hospitality, som kommer til at stå for driften og Hotel Astoria BW Signature bliver virksomhedens første skridt mod at etablere hoteldrift uden for Norge, og komme ind på det danske marked. Selv om hotelbranchen har været hårdt ramt under krisen, har man valgt at satse og ser dette som starten på en større ekspansion i Danmark. Udover Hotel Astoria håber CIC Hospitality snart at kunne tilbyde flere hoteller på det danske markede i samarbejde med BWH.

Der er naturligvis altid en risiko forbundet med at starte op i et nyt land, men vi har en god driftsorganisation, som gør at vi har klaret os også når markedet har været ustabilt. Da vi har et fremgangsrigt samarbejde med BWH Hotel Group, hvor 7 af vores hoteller allerede indgår, faldt det naturligt at også Hotel Astoria skulle blive en del af kæden, og indgå under varemærket BW Signature Collection.

Matthias B. Tanski, Adm. Direktør CIC Hospitality.

Gennem det første års tid kommer hotellets fælles arelaer samt de 94 værelser til at få en ansigtsløftning med bygningens historie i fokus.

Hotelansvarlig for Hotel Astoria BW Signature Collection er Kristine Ravnevand.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *