Cathay Pacific lukker The Arrival Lounge i Hong Kong

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Cathay Pacific lukker sin ankomst lounge, The Arrival, den 5. november hjemme i Hong Kong. Der er intet alternativ lige nu; pladsen returneres til lufthavnen.

Ankomstloungen var åben hver dag fra kl. 05.00 til midnat. For eksempel var det en mulighed for mange passagerer at opfriske sig efter ankomsten. Der var ingen krav om, at du ankom fra en langdistanceflyvning. Cathay Pacific og Cathay Dragon First og Business Class, Marco Polo Club Diamond og Gold, samt Oneworld Emerald medlemmer, der ankom på et CX-fly havde adgang. Selv om loungen ikke var lige så god som afgangsloungerne, som The Pier eller The Deck, var bruserne den største fordel, hvis du kom fra en langdistanceflyvning om morgenen og gik direkte ind i byen. Derudover var der en lille buffet og arbejdspladser.

Ikke længere mulighed for et forfriskende brusebad efter en flyvning fra Europa.

Alternativ

Vil du stadig besøge en lounge efter ankomsten? Så tilbyder Plaza Premium også en ankomstlounge i Terminal 2. Adgang koster omkring € 44 via f.eks. Loungebuddy, men hvis du har Priority Pass, kan du også bruge det. Også i denne lounge er der brusebade, mad og drikke og et arbejdsområde. Loungen er åbnet døgnet rundt. Du kan kun bruge et brusebadefter tidsbestilling.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *