Celebrity Cruises vinder Danish Travel Award 2018

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I år var det den danske rejsebranche som stemte på Celebrity Cruises som bedste krydstogtsrederi i 2018.

Henrik Bergkvist, Senior Key Account Manager for Celebrity Cruises og RCL i Danmark fortæller om madtagelsen af prisen:

Dette er en meget værdsat anerkendelse af indsatsen vi gør både for vore gæster og for de fantastiske rejsebureauer og agenter vi samarbejder med her i Danmark.

Celebrity Cruises arbejder kontinuerligt med at forbedre støtten til rejsebureauerne i Danmark, og at hjælpe dem med at sælge cruises og at øge omsætningen.

Henrik Bergkvist fortsætter:

Dette motiverer os til at arbejde endnu hårdere for at få danskernes øjne op for cruise som ferieform. Vi er ydmyge og stolte af at så mange agenter og samarbejdspartnere har stemt på os og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at blive endnu bedre i 2019.

Nogle af de ting der er stor fokus på hos Celebrity Cruises er bl.a den personlige service, prisvindende kogekunst og design og at man hele tiden opgraderer skibene så de er blandt de mest moderne i branchen. I de næste 5 år renoveres hele Celebrity’s flåde for USD 500 millioner, samtidig med at der kommer nye skibe til. Det næste skib i rækken bliver det meget omtalte Celebrity Edge, som netop nu gøres helt færdig på værftet i Frankrig, inden det sættes i drift sidst på året. Der er tale om et revolutionerende nyt skib der igen sætter helt nye standarder for krydstogtskibe.

Skibet kan tage lige under 3.000 gæster og har det sidste nye inden for design og udformning.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *