Emirates kåret som det bedste interkontinentale ruteflyselskab i Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danish Travel Awards 2023 blev onsdag aften i sidste uge uddelt ved en storstilet brancheevent i Cirkusbygningen i København. Her modtog Emirates prisen som Bedste Interkontinentale Ruteflyselskab foran KLM og Qatar Airways.

Hele 21 interkontinentale ruteflyselskaber var nomineret, men efter onsdag aftens festlige prisuddeling i Cirkusbygningen i København, står luftfartsselskabet Emirates øverst på præmieskamlen ved Danish Travel Award som Bedste Interkontinentale Ruteflyselskab 2023 – foran KLM og Qatar Airways.

Landechef for Emirates i Danmark, Morten Balk, er selv sagt begejstret for at modtage prisen:

Branchen har haft nogle tunge år, men nu lysner det heldigvis. Hos Emirates har vi i høj grad brugt perioden til at sætte strategisk ind med nye, innovative kunderettede produkter. Lige nu investerer vi rekord meget i at nyindrette 120 A380’er og Boeing 777’er fly, og 2023 er også året, hvor vi for alvor breder vores bud på Premium Economy ud til stadig flere ruter. Vi er glade for, at vores kunder bemærker vores indsats og belønner den. Vi lover at fortsætte med at investere i kundeoplevelsen for at leve op til vores motto ‘Fly better – fly Emirates.

Morten Balk, Landechef for Emirates i Danmark.

Priserne, der i år var fordelt på 24 kategorier, uddeles på baggrund af interview med 3.000 medlemmer af det repræsentativt udvalgte panel hos det anerkendte analyseinstitut Epinion. Det er 26. gang, at Danish Travel Award uddeler priser til Danmarks rejse-, turisme- og luftfartsbranche.

APEX World Class Airline

Hædren som Bedste Interkontinentale Ruteflyselskab ved Danish Travel Awards kommer kort efter, at Emirates er blevet tildelt APEX World Class Airline for blandt andet en enestående kundeservice og rejseoplevelse. Det skete ved 2024 APEX/IFSA Awards, der blev afholdt afholdt i Long Beach, Californien. Flyselskaberne evalueres her på en række parametre blandt andet inden for servicekvalitet, og sikkerhed – Emirates er ét af blot otte flyselskaber globalt, der har opnået denne anerkendelse.

Læs mere her.

Forsidefoto: Michael Stub / Emriates / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *