Norwegian Cruise Line med stor udvidelse af kahytter til solorejsende

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som følge af en øget efterspørgsel på solorejser har Norwegian Cruise Line (NCL) valgt at fordoble kapaciteten af soloindkvarteringer på tværs af hele sin flåde, og åbner for salget af tre nye solokahyt-kategorier.  

Norwegian Cruise Line meddeler, at de fra den 2. januar 2024 introducerer over 1.000 solokahytter på tværs af hele flåden på 19 moderne krydstogtskibe. Denne meddelelse kommer i kølvandet på en stigning i populariteten af solorejser inden for turistbranchen, hvor flere vælger at rejse verden rundt alene i stedet for at tage på de traditionelle grupperejser med venner, familie eller partnere. Ifølge en undersøgelse foretaget af Travelport udgjorde solorejser næsten 18% af de globale bookinger i rejsebranchen; og en statistik om solorejsende fra Radical Storage viser bl.a. en stigning på 267% i onlinesøgninger af ordet “solorejse” mellem december 2020 og april 2022.

NCL har de seneste tre år oplevet en stigning i antallet af gæster, der booker indkvartering som solorejsende i en ikke-studiokahyt, og det får nu krydstogtselskabet til at åbne for salg af tre nye solokahyt-kategorier – Solo Inside, Solo Oceanview og Solo Balcony. Da prisen og tilgængeligheden afhænger af destinationen og efterspørgslen, kan solorejsende forvente at betale mindre end prisen på den traditionelle dobbeltkahyt.

Vi stræber efter at give vores gæster forskellige muligheder for at skabe deres drømmeferie, og siden vi første gang i 2010 lancerede vores solokahytter på Norwegian Epic, har de været meget populære hos solo-rejsende. Vi lytter konstant til vores gæster for at kunne levere den oplevelse, de ønsker, og med den voksende efterspørgsel fra personer, der ønsker at rejse alene, har vi nu udvidet antallet af kahytter til solorejsende på tværs af vores flåde.

David J. Herrera, der er President for Norwegian Cruise Line.
Studio Lounge. Foto: NCL/PR

Gæster, der booker de nye solokahytter, vil også have adgang til NCL’s eksklusive Studio Lounge, som er tilgængelig på udvalgte skibe. Studioloungen rummer plads til afslapning, har en bar med øl og vin samt forskellige snacks. Udover egen lounge kan solokrydstogsrejsende deltage i aktiviteter, hvor de kan mingle med andre solorejsende.

Med den markante udvidelse af solokahyt-kategorien får solokrydstogtrejsende flere muligheder for at besøge drømmedestinationer som Asien, Afrika, Australien og New Zealand på skibe, der ikke tidligere har haft de unikke og efterspurgte tilbud. Tidligere fandtes tilbuddet på ni af NCL’s krydstogtskibe, men tilbydes nu på samtlige 19 skibe.

Forsidefoto: NCL/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *