CIA giver uheldigt ferieråd om Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ifølge TV2 har CIA delt et ferieråd om Danmark, som ifølge danskerne selv er helt ukorrekt

“Når man spiser i Danmark er det almindeligt, at have hænderne synligt fremme så håndleddene hviler på bordet”

Sådan lyder CIA’s ferieråd til amerikanske turister, på vej på ferie i Danmark. Rådet vækker dog undren blandt den danske befolkning, som ikke selv kender til denne “kotume”.

Ferierådet blev den 13. august delt på CIA’s twitterside, som efterfølgende er blevet haglet ned af kommentarer om hvorvidt rådet som CIA deler under hashtagget #WorldFactbookTravelFacts egentlig passer. Som flere pointerer, er det altså ikke det indtryk man får, hverken på danske restauranter eller i de private hjem.

I en udtalelse til TV2 fortæller den danske erhvervskvinde og ekspert i takt og tone Inge Corell, følgende om danske bordmanerer:

Man sidder ikke med armene på bordet, det gør danskerne ikke. Selvfølgelig er der nogle, der ikke har ordentlige manerer, men generelt så nej. Jeg synes, danskerne, sammenlignet med hvad du ellers ser rundt i verden, har ganske gode, pæne bordmanerer

Ekspert i Takt og Tone, Inge Corell

Hun tilslutter sig altså til koret, som ikke mener at CIA’s ferieråd holder vand. Hvor CIA har opsnappet denne intelligens, som de ellers er kendt for at være gode til at finde, melder historien intet om.

Er du enig i CIA’s opfattelse af danske bordmanerer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *