Disse flyselskaber flyver mest til tiden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Forsinkelser kan opstå af mange grunde, men alligevel er der stor forskel på, hvordan forskellige flyselskaber klarer sig. I denne artikel giver vi en oversigt over de flyselskaber, der kommer mest til tiden.

Forsinkelse er nok en af de største irritationer ved at flyve. Du har perfekt koordineret hele din rejse med tilslutningsfly, hotel og lejebilen, og så kaster en forsinkelse eller annullering hele den fine plan i vasken. Nogle luftfartsselskaber har et bedre ry end andre, når det kommer til punktlighed. Selvom flyselskabet selv ikke altid kan gøre noget ved forsinkelsen. Dårligt vejr eller problemer i lufthavnen kan uden videre forårsage alvorlige forstyrrelser. FlightStats har opgjort en liste af hvilke selskaber klarer sig bedst, og dårligst.

Europa

Lad os først se på de europæiske luftfartsselskabers punklighed. I juli 2019 havde Alitalia en On-Time-Performance (OTP) på mere end 77%. Det betyder, at 77% af flyene ankom til tiden og fortjener dermed en tredje plads. Alligevel blev 22% af flyvningerne forsinket med 15 minutter eller mere. Som nummer to finder vi Iberia med næsten 80% af flyene, der ankom til tiden. Så ca. 20% havde en forsinkelse på 15 minutter eller mere.

Af de europæiske flyselskaber scorede KLM første pladsen i sidste måned. Det hollandske nationale luftfartsselskab udførte 82% af flyene til tiden. De fly, der ikke ankom til tiden (forsinkelse på> 15 minutter) havde en gennemsnitlig forsinkelse på 42 minutter. Af de tre bedste er dette dog det højeste gennemsnit. I øvrigt, hvis vi ser på en måned tidligere, kom KLM helt ned på en tiende plads. Air France indtog tredjepladsen i den måned.

Flyselskaber, der scorede dårligst med punktlighed i sidste måned, er TAP Portugal (53%), Thomas Cook Airlines (58%) og TUI Airways (60%). I øvrigt opererer disse flyselskaber langt færre flyvninger per måned sammenlignet med dem i top 3. TAP og TUI presterede heller ikke særlig godt måneden inden. LOT Polish Airlines indtog den gang den tredje værste plads i stedet for Thomas Cook.

Hele verden

Hvis vi ser på alle flyselskaber over hele verden, er der naturligvis en stor forskel mellem antallet af flyvninger, som flyselskaberne opererer hver måned. American Airlines fører listen med 208.913 flyvninger sidste måned. Det næststørste flyselskab Delta udførte 176.762 flyvninger. De luftfartsselskaber, der var mest til tiden i sidste måned, er South African Airways (86%), ANA (86%) og LATAM Airlines (87%). TAP (53%), Saudia (58%) og El Al (58%) presterede mindre godt.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *