Condor lukker sine ruter til Brasilien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det tyske flyselskab Condor lukker næste måned begge deres ruter til Brasilien.

Det tyske flyselskab Condor Flugdienst, lukker deres mangeårige ruter til Brasilien ved udgangen af september måned. Ruterne har begge eksisteret i en længere årrække. Nu står de altså til at lukke uden udsigt til genåbning.

Ruterne har været direkte flyvninger 3 gange om ugen til Fortaleza i det nordøstlige Brasilien. Derudover 3 ugentllige flyvninger til Recife som ligeledes ligger i det nordøstlige Brasilien. Begge ruter har siden starten været betjent med selskabets 767-300 fly, i en tre-klasses konfiguration. Herunder Economy, Premium Class og Business Class.

Begge destinationer har været udmærkede udgangspunkter for turisme i Amazonas, samt badeferier på mile-lange bowntystrande på nordøstens, mange steder, uberørte kystlinje.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Condor om årsagen til lukningen af de to ruter. Dog har selskabet igennem længere tid været i økonomiske problemer, som man må antage har tvunget dem til at genoverveje deres rutenetværk.

Sidst InsideFlyer var med på en af Condors Brasilien-afgange, var det primært Brasilianske ferierejsende, samt nordeuropæiske også ferierejsende der benyttede sig af ruterne.

Med tilbagetrækningen fra de to Brasilianske ruter, lukker Condor fuldstændig for deres sydamerikanske operationer. Sidste flyvning til Recife bliver den 25. september, mens sidste flyvning til Fortaleza bliver den 29. september. Begge fra Frankfurt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *